Mit lehet tenni tanárral?
Ma nem volt órájuk az iskolában, helyette elvitték a gyerekeket a Müpába, ebéd nem volt gyerekeknek.
Csomagoltam főtt ételt, és gyerekem azt meséli hogy a tanár nem engedte hogy amit vitt főtt kaját megegye, helyette adott neki rántott husos zsemlét. Nem is engedte hogy megegye a kajáját és felmelegitse a mikron. ez a lényege.
És a táskájában megromlott az étel, és elvittem étterembe kajálni este fele. Milyen szervhez kéne fordulnom, az jó oké igazgató nőhöz és utána? Kérlek segítsetek nekem Köszönöm szépen Ez minek minösül? Mit követett el a tanár? Nem jut eszembe, olyasmit hogy gyerek korlátozása?
Kérdező!
Végül mit tettél a tanárral?
#22 Mondjuk a "Juliska néni túl sokat szellőztet" egyáltalán nem ugyanaz a kategória, mint amit a kérdező említ, ez igenis komoly probléma! Nálunk is vannak kollégák, akik nyakra-főre szellőztetnek, mert "jajj, covid ellen védekezünk", a gyerekekre meg dől a hideg egész órán, bever rájuk az eső, ülhetnek kabátban az órákon(már ha hagyják, hogy rajtuk legyen). Na hát ez igen káros gyakorlat, örülök, hogy volt, aki szót emelt ellene.
És ne haragudj, nem akarlak kritizálni, de én a tiédhez hasonlóan problémákat még mindig meg tudtam oldani az idióta madzagos megoldásod, meg a gyerek állva etetése nélkül (és nem egyszerű gyerekekkel dolgozom, mielőtt azt hinnéd). Szóval na, ha tége nem szeretnek a gyerekek, meg a szülők, azt nem csodálom.
A kérdésben említett tanárt viszont sajnálom, hogy ilyen szülőkkel van dolga, mint a kérdező!
Hűha 33-as!
Mert leírtam pár példát, egyből az jön le neked, hogy csak ezekkel a módszerekkel dolgoztam?
S azt szűrted le, hogy nem szerettek?
Mit értesz egyszerű gyerekek alatt?
De kérlek, akkor írd le, hogy más is tanuljon belőle, hogy milyen esetet milyen módszerrel oldasz meg.
(Lehet te vagy én, egy módszert "idiótának" gondolsz, de, ha az használ Juliskánál, Pistikénél, akkor azt kell alkalmazni. S mivel szinte végtelen tárháza van a nevelési módszereknek egyénre szabva, így időbe telik, míg az ember megtalálja a számukra megfelelőt.)
A szellőztetést pedig csak azért írtam, mert ott nem az adott tanárt kereste meg egy, azaz EGY szülő, hanem ment a KLIK-hez és a gyermekvédelemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!