Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemi tanárra hol lehet...

Egyetemi tanárra hol lehet panaszt tenni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ahogyan pl. orvost, rendőrt, stb közfeladatot ellátó személynek van egy felettes szerve, ahová be lehet panaszolni az illetőt.

Az lenne a kérdésem, hogy egyetemi tanároknak mi az ilyen felettes szerve, ahová panasszal fordulhatok?

2019. szept. 10. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Dékánhoz vagy Dékáni Hivatalhoz lehet ilyenkor fordulni. Nagyon súlyos esetben lehet menni egyenesen a Rektori Hivatalba.
2019. szept. 10. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A rektornál vagy a dékánnál tehetsz panaszt.
2019. szept. 10. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:

1,2:

Köszi, erre gondoltam én is, csak nem voltam benne 100% biztos és nem akartam magam megsz@patni.

Többen is kérdeztétek privátban, de nevet nem írnék a saját érdekemben, annyit azért mondok, hogy közismerten hírhedt és g@ci tanárról van szó.

2019. szept. 10. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért légy észnél és mérlegeld, hogy ez rád nézve mivel járhat. Csak okosan!
2019. szept. 10. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem mindegy, hogy mi a panasz. Ha szexuálisan zaklat, akkor rendőrség. Ha túl szigorú stb. akkor jön a dékáni hivatal.
2019. szept. 10. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!