Egyetemi tanárra hol lehet panaszt tenni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ahogyan pl. orvost, rendőrt, stb közfeladatot ellátó személynek van egy felettes szerve, ahová be lehet panaszolni az illetőt.
Az lenne a kérdésem, hogy egyetemi tanároknak mi az ilyen felettes szerve, ahová panasszal fordulhatok?
2019. szept. 10. 16:07
1/5 anonim válasza:
A Dékánhoz vagy Dékáni Hivatalhoz lehet ilyenkor fordulni. Nagyon súlyos esetben lehet menni egyenesen a Rektori Hivatalba.
2/5 anonim válasza:
A rektornál vagy a dékánnál tehetsz panaszt.
3/5 A kérdező kommentje:
1,2:
Köszi, erre gondoltam én is, csak nem voltam benne 100% biztos és nem akartam magam megsz@patni.
Többen is kérdeztétek privátban, de nevet nem írnék a saját érdekemben, annyit azért mondok, hogy közismerten hírhedt és g@ci tanárról van szó.
2019. szept. 10. 16:13
4/5 anonim válasza:
Azért légy észnél és mérlegeld, hogy ez rád nézve mivel járhat. Csak okosan!
5/5 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy mi a panasz. Ha szexuálisan zaklat, akkor rendőrség. Ha túl szigorú stb. akkor jön a dékáni hivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!