Szülőnek alá kell írnia az egyetemi felvételi jelentkezésemet?
Meggondoltam magam, és levelező tagozatra szeretnék jelentkezni nappali helyett, mellette dolgozni. El szeretnék költözni itthonról az állandó veszekedések, a mindig feszült légkör miatt. A tavalyi évben ez a tanulásom rovására is ment, de megfogadtam hogy most megpróbálom ezt kizárni az életemből. Az igazgató és az ofő meg is engedte hogy tanítás után bent maradjak a suliban és ott tanuljak.
Valahogy ma ez felhozódott anya előtt, és elkezdett vergődni, hogy biztosan nem mehetek levelezőre különben nem tanulhatok tovább. De ha már betöltöm addigra a 18-at, akkor semmi köze hozzá, nem? Illetve egyébként is elektronikus úton történik a jelentkezés, tehát nem szólhat bele?
Illetve nem is kioktatást szeretnék kapni a válaszadóktól, miért ne menjek levelezőre. Engem különösebben nem izgat ez az egyetemes téma, igazából csak a "papír". De mindenképpen szeretnék elköltözni, azt pedig munka nélkül nem tehetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!