Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet tenni olyan tanárral...

Mit lehet tenni olyan tanárral, aki minden tanár előtt lejárat minket, hogy aztán leszidjanak minket?

Figyelt kérdés

Van egy tanár, akit az egész iskola rühell, már aláírást is gyűjtött pár osztály ellene, de tanárhiány híjján nem rugják ki.

Az van, hogy pl.: megkérdezi tőlünk, hogy tanultuk-e történelemből azt, hogy mikor vezették be a forintot Magyarországon. Mondtuk, hogy igen, és én mondtam hozzá az évszámot, mert azt is kérdezte. Aztán a töri tanárunk jön következő szünetbe, hogy azt mondta neki a tanár, hogy mi nem tanultuk a forint bevezetését töriből, és miért hazudunk. Mondtuk neki, hogy de mondtuk, és még én mondtam az évszámot.

Ugyanezt megcsinálta velünk gazdaságiból, hogy tanultuk-e a szükségletek fogalmát, csoportosítását. Erre mondjuk, hogy igen, szépen mindenki egyesével odamegy a táblához, felírja, hogy milyen csoportok vannak, mond hozzá példát, stb. Erre órán lecsasz minket a gazdasági tanár, hogy neki panaszkodott a tanárnő, hogy mi nem tanultuk ezt, pedig tavaly tanultuk és idén is átvettük. Hiába mondtuk, hogy mondtuk, nem hitt nekünk.

Folyamatosan ez van. Ráadásul múltkor olyat hazudott, mint a ház. Minket ez a nő pénzügyi alapismeretekből is tanít meg statisztikából. Ezen az éven jött, mivel a statisztika tanár szült. Mondtuk neki, hogy meddig vettük, és hogy nem volt tankkönyvünk, füzetből tanultunk. Erre ilyet szól: ő beszélt a statisztika tanárral Messengeren, hogy mi könyvből is tanultunk, és szövegkiemelővel kellett mindenkinek kiemelni a lényeget és bemásolni a füzetbe. És hogy mi igazából nem is x-ig jutottunk, hanem a 6. témakörtől kb. a feléig, pedig tavaly összesen 2 témakörig jutottunk, és nem is volt könyvünk, de ez a huulye nő nem képes felfogni, hogy nekünk nem volt könyvünk. Ráírt egyik osztálytársam a régi statisztika tanárnőre, hogy mi volt, mert először azt hittük, hogy összekevert a régi statisztika tanárnőnk valamelyik másik osztállyal. Hát a régi statisztika tanárnőnk leírta, hogy nem beszélt vele semmilyen formában az a tanár, aki most van velünk statisztikán meg pénzügyből. Tehát nem tudom, hogy honnan szedi, hogy nekünk volt könyvünk meg a 6. témakörig jutottunk. És olyanból irat dolgozatot, amit nem értünk, mivel 3 és fél témakörrrel van fentebb. És akkor mindenkinek az egész osztályból 1-es lett, de ez se zavarja.

2020. okt. 16. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi a faaasz...

Azért ha minden nap, minden szünetben menne egy egész osztály az igazgatóhoz a konrkét panasszal, akkor kétlem, hogy ne rúgnák ki. Legyetek összetartóbbak.

2020. okt. 16. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!