Mit lehet tenni tanárral?
Ma nem volt órájuk az iskolában, helyette elvitték a gyerekeket a Müpába, ebéd nem volt gyerekeknek.
Csomagoltam főtt ételt, és gyerekem azt meséli hogy a tanár nem engedte hogy amit vitt főtt kaját megegye, helyette adott neki rántott husos zsemlét. Nem is engedte hogy megegye a kajáját és felmelegitse a mikron. ez a lényege.
És a táskájában megromlott az étel, és elvittem étterembe kajálni este fele. Milyen szervhez kéne fordulnom, az jó oké igazgató nőhöz és utána? Kérlek segítsetek nekem Köszönöm szépen Ez minek minösül? Mit követett el a tanár? Nem jut eszembe, olyasmit hogy gyerek korlátozása?
Hát én rögtön a fenntartóhoz mennénk. Nálunk pár szülő ezt teszi és jön a KLIK-től a levél az igazgatónak: Juli néni sokat szellőztet, a gyerekek megfáznak, ezért a gyermekvédelmet is értesítette a szülő.
Hát Juliska néni többet nem szellőztetett.
De fordulhatsz egyből az igazgatóhoz, mint ahogy nálam is tették: Kötéllel megkötözve viszem ebédeltetni a gyerekeket a faluban. Ahha...3-5. osztály képtelen kettesével végig menni a járdán 10! db házat, hát fogtam egy madzagot és a két sor közé tettem, azt fogták. Ja, hogy ez ciki a gyereknek? Ja, hogy Pistike így is simán az autók közé lökte Jancsikát? A szülő meg engem megkerülve, megy az igazgatóhoz?
Vagy keresd az osztályfőnököt. Szintén nálam: Marcsika állva evett. Oh igen, mivel Marcsika balesetveszélyesen használta a széket többszöri felszólítás ellenére is. Hát akkor nem kell neki szék. Itt sem kérdezte senki, hogy mi volt.
Biztosan más is tud példákat sorolni.
Ezzel nem azt mondom, hogy a gyerek nem mond igazat, de lehet, hogy ferdít kicsit.
Ha téged ez annyira zavar, akkor keresd fel az adott tanárt és beszélj vele.
Oh és nyújtsd be neki az éttermi számlát, mert hát miatta kellett elmennetek oda.
Ha nem használ, akkor KLIK, gyermekvédelem, igazgató.
Ki a franc csomagol kirándulásra főtt ételt? :D
Oda olyan kell, amit egy buszmegállóban meg lehet enni.
Amúgy hogy melegítette volna meg? Csinál egy kis tábor tüzet a parkolóban, s ott? Csak mert még az is nagy dolog, hogy a sulitokban van mikró. Nálunk csak úgy volt hogy egyszer valamelyik osztály osztálypénzből vett.
24: nehézségeid vannak az értő olvasással...???
A tanár rántotthúsos szendvicset rendelt MIDNEN gyereknek...
HOl látsz te itt olyat, hogy sajnálja a kaját a gyerektől????
26: ééééés.....?????
Az a te fogalmaid szerint azt jelenti, hogy sajnálja tőlük az ebédet???
Anyámborogass! :-DDD
24!
Ahogy te fogalmazol, nyomorult szar vagyok, de gyakornokként 130.000at kaptam (kb), a gyakornoki vizsgát követően ezt emelik nettó 20.000-el (kb).
De kikérem magamnak, hogy szerinted hagyunk éheznk bárkit is, mert ennyire becsülnek meg minket és a szakmát!
Ebből a keresetből többször vásároltam:
- jó minőségű íróeszközöket (több gyereknek is, mert a szüleik nem engedhették meg)
- teremdekorációt
- iskola faliújságjára dekorációt
- fénymásoló papírt!
- krétát, amivel lehet írni
- szaktárgyhoz szükséges eszközöket
- vittem fagyizni osztályt stb.
És tudod mit? Úgy gondolom, hogy a fent írt jelző téged minősít, ha komolyan gondoltad, amit írtál. Amúgy ne is haragudj, de a fizetése az adott tanárnak hogy jön ide?
Mi a baj az osztálypénzzel?
Mondj kérlek egy olyan szakmát, munkahelyet, ahol elvárják, hogy vidd a gyereket (embereket) valahova, programokkal a te munkaidődben és ráadásul fizesd is ki a saját ellátásodat, utazásod, belépőjegyeidet...és ahogy látom, elvárások alapján az általad vitt gyerekek ebédjét is fizesd.
De ha te a munkaeszközeidet, a gyerekek plusz/egyéb igényeihez szükséges dolgait és még a kirándulások, programok költségeit is a a saját fizetésükből szeretnéd fizetni, hát előtted a pálya! Az itt kérdező szülő álomtanára lennél! Hajrá, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!