Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen osztályfőnök ellen?

Figyelt kérdés

Ötödik osztályos fiam idén kapott egy új osztályfőnököt. A nő egy éve tanít az iskolájukban, pályakezdő tanár.

Semmi pluszt nem ad hozzá a diákok életéhez, bemegy az iskolába, megtanítja a tananyagot és rohan el az iskolából, mert munka után magántanít estig.

Az alsós osztályfőnök foglalkozott a diákjai életével, érdekelte, hogy mi van velük, feldíszítette a termüket, hozott nekik sokszor süteményt, külön programokat szervezett nekik a szabadidejében.

Ez az új nő meg csak kipipálja a kötelező teendőit és már fut is tovább. Tényleg senkinek sem probléma, ha egy ilyen nemtörődöm nőre vannak bízva a gyerekek 4 évig?

2021. nov. 11. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
96%
Amikor én jártam iskolába, a busz sofőrje nyakon húzta azt a gyereket, aki nem köszönt. Amikor te jártál iskolába, a szülőnek messze nem volt ennyi elvárása, hogy épp melyik oldal felől tisztogassák a felsős gyermeke fenekét. De a pedagógus nem ennyi pénzért és nem ennyit dolgozott.
2021. nov. 11. 15:17
 22/69 anonim ***** válasza:
99%
19: harminc évvel ezelőtti dolgokat próbálsz elvárni most...????
2021. nov. 11. 15:17
 23/69 anonim ***** válasza:
99%
De mit foglalkozzon velük?Nem is érdekli a gyerekeket semmi,csak a saját dolguk.Gondolom,ha valamelyikük problémája van, akkor fordulhat hozzá.Ezen kívül semmi plusz kötelessége nincs az osztályfőnöknek se.Majd biztos elviszi őket kirándulni ha lehet,meg ilyenek,de ezen kívül nem az ő dolga foglalkozni a gyerekkel,hanem a szülőké.Nálunk van olyan szülő,aki fel is háborodna,ha a gyereket az otthoni dolgairól faggatná pl a tanár. Teremdíszítés:Nálunk nem is lehet,mert minden terem valamilyen szaktanterem,vagy van benne valami drága digitális kütyü,ami miatt nem is lehetnek bent szünetben sem a gyerekek.Tök fölösleges is felsőben díszítetni.
2021. nov. 11. 15:19
 24/69 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem nem a nő problémás, hanem te vagy egy izgága, idegesítő, nem mondom milyen házi, akiből már látatlanban nekem is kezd elegem lenni, nem hogy szerencsétlen tanárnak. Egy felsős osztályfőnöknek nem dolga kinyalni a gyerekek fenekét. Ennyi fizetésért örüljenek a primitív szülők, hogy a dolgát ellátja egyáltalán, nemhogy még a teljes szabadidejét is a gyerekeitekre fordítsa. Ha otthon él, ha nem, amihez egyébként semmi közöd, akkor sem köteles ingyen robotolni. A pofátlanságnak is van határa. Ami a szerződésben benne van, azt elvégzi, szóval befoghatod te is és a többi hasonló nem mondok jelzőt mi. Én már őszintén csodálkozok azon, hogy egyáltalán vannak még tanárok. Nem a fizetés és még csak nem is a gyerekek viselkedése a leggázabb, hanem némely szülőé. Remélem, hogy ez csak egy provokatív kamu. Ellenkező esetben ásd el inkább magad.
2021. nov. 11. 15:19
 25/69 anonim ***** válasza:
99%
Az én időmben is voltak ilyen intézkedős hülye felfogású nőstények. Szerencsére több volt az értelmes, így el lettek hajtva oda, ahová valók
2021. nov. 11. 15:22
 26/69 anonim ***** válasza:
99%
tudod, hogy egy tanárnak mennyi rengeteg adminisztratív teendője van, ami időt senki nem fizet ki neki? hogy mennyit helyettesítést kell vállalnia, amit szintén senki nem fizet ki neki? hogy mennyit készül egy-egy órájára? ezeket mind a tanítási időn kívül csinálja ám, ahogy a szülői értekezletet, fogadóórát is. tudod, hogy tanulnia és vizsgáznia kell, hogy előrébb jusson az életpályamodellben és többet kereshessen az éhbérnél? komolyan még ezen felül várod el, hogy SÜTIT SÜSSÖN????????
2021. nov. 11. 15:22
 27/69 A kérdező kommentje:
Jól van, csak essetek a torkomnak, csak mert azt szeretném, hogy a gyerekem jól érezhesse magát az iskolában... Gondolom ott egy sem szülő akkor.
2021. nov. 11. 15:23
 28/69 anonim ***** válasza:
99%
Persze 140ezerért még nyalja is ki a gyereked seggét nem? Menj be díszítgetni munka után ha ennyire zavar. Ja te nem akarsz munka után dolgozni csak mástól várod el. Te amúgy milyen plusz dolgokat csinálsz a munkahelyeden? Az meg szánalom, hogy azt írod nem kell neki több fizetés mert a szülei nyakán lóg. Te szerencsétlen, miből költözne el? Vagy troll vagy vagy egy igazi seggfej.
2021. nov. 11. 15:24
 29/69 anonim ***** válasza:
99%

27: ne mondd már nekem, hogy egy mai 11-12 éves FIÚ attól érzi jól magát az iskolában, hogy az osztályfőnök kitörli-e a popóját wc után....

Ebben a korban az osztálytársak a léyneg, nem az ofő....

2021. nov. 11. 15:25
 30/69 anonim ***** válasza:
99%
Akkor süssél neki sütit, és csomagold be reggel neki. Attól biztos megnyugszik a pici lelke, és jól érzi magát a dedóban.
2021. nov. 11. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!