Gyermeketek látta már vagy ismeri az iskola rendőrét? A mi fiúnk nem látta még soha, csak fényképen. Kb. 3 éve van kirakva az iskola bejáratánál a faliújságra, de élőben még nem mutatkozott.
Iskolarendészetet hoztak létre kb civil jelentkezőkből, miután egyre több iskolai bántalmazás volt a tanárokkal és a diákokkal szemben.
Mindenhol erről beszéltek, még egy excelt is publikussá tettek, hogy melyek azok az iskolák, ahol bevezetik. Én láttam, jó hosszú a lista… :/
Goldmund73.
Jó már leesett, hogy te a szóhasználaton forogsz és abba kötsz bele. Iskolarendőr, így szerepel, az hogy te iskolaőrnek hívod az a te dolgod. Van ilyen, ahol így van, így hívják, gyere el az iskolába beszélj az igazgatóval, hogy ne plakátolja akkor ki a sulit hülyeségekkel mert az iskolaőr és nem rendőr. Ennyire ráérsz?
13. Az iskola iskolarendőrnek hívja mivel egy olyan ember végzi ezt a munkát aki RENDŐR, nem őr nem portás RENDŐR ez a hivatása. És ő megy ki néha a gyerekeknek beszélni a szabályokról, szabálysértések következményeiről meg ilyenekről a mi iskolánkban. Nem őr aki felügyeli a gyerekek viselkedését. Érted? Vagy hogy magyarázzam Margit?
Azt mondtad először nem is hallottál még ilyenről, most meg hirtelen tudod, hogy mit csinál, úgy, hhogy eggyel se találkoztál még?
Szerintem ettől még nem rendőr, de a rendőrség alkalmazottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!