Milyen megszólítással illik kezdeni az üzenőfüzetben, ha minden nap más nemű és korú napközis tanár van és nem is tudni, hogy éppen ki kezébe kerül majd?
3!
Hát,az a munkatársadra nézve szégyen. Attól, hogy másnak érzi magát, a biológiai neme nő marad. Ennyi. Akármit csináltat magával, akkor is nő marad haláláig. Ez van.
Ha nem tudja elfogadni, menjen pszichológushoz!!
Kérdező! Tökéletes lesz a Tisztelt tanárnő /tanár úr megszólítás.
# akkor Tisztelt Tanító!
De aki ilyen miatt jelenetet rendezz, no comnent. Baromira nem érdekel ki kihez vagy mihez vonzódik, de aki ismeretlenül jelentet rendez és kikéri magának, az már túlzás.
Én minden esetben az osztályfőnöknek címeztem, így "Tisztelt Tanítónő!".
Az, hogy délután mindig más van, egy dolog. De a gyerek ne csak du mutassa meg az üzenőfüzetet, hanem már reggel, amikor az ofővel vagy vmelyik osztálytanítóval találkozik.
Ebédelni már a napközis tanárral mennek, így neki kell tudnia, hogy kit engedhet ki.
Tavaly nem volt gond, letudtam Kedves X és Ynal, de most maradtam a #1 által javasolt formánál. Az of. egyébként is kiesett most a munkából személyes okok miatt egy időre, úgyhogy ez van.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!