Alsós iskolai szülinapra mit szoktatok bevinni?
Figyelt kérdés
Nálunk tortát és házi készítésű dolgokat nem lehet2021. aug. 29. 11:24
1/7 anonim válasza:
Kekszet, nápolyit, dobozos sütit, rostos levet. A járvány óta nálunk se lehet tortát vagy házi sütit.
2/7 anonim válasza:
Mi is azt, amit az első válaszoló írt.
3/7 anonim válasza:
Tavaly egy szivoszalast es egy ceruzat vittunk be. Mindketto star wars mintas volt.
Iden egy capri sun udito lesz csak.
Vannak etel allergiasak az osztyban fiam meg szeptember masodikan szuletett :)
4/7 anonim válasza:
Üdítő+pohár
Ropi, keksz, nápolyi.
5/7 anonim válasza:
Az oviba Túró Rudit szoktam, mert volt gluténérzékeny gyerek, és az tökéletes neki is. Amúgy Dörmit, de volt, hogy egy nagyobb zacskó kekszet csak.
6/7 anonim válasza:
Most kezdi a lányom a sulit, kíváncsi vagyok, hogy lehet e így ünnepelni. A Dörmi és kis üdítő jó ötlet.
Az oviba covid előtt házi tortát és üdítőt vittünk, covid után Marlenka tortát.
7/7 anonim válasza:
Tortáztak a gyerekek az elmúlt 4 évben. Vagyis mikor ki mit vitt. Volt, aki sütit, volt, aki pogácsát vagy bolti linzert, kekszet, de a torta volt az általános.
Nem volt semmilyen kitétel, én mindig otthon sütöttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!