Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők, várjátok már a szept....

Szülők, várjátok már a szept. 1-jét és a tanévkezdést?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 10:05
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
35 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
NAGYON! Végre csend lesz! Nekem ez a karácsony! És igen, szeretem őket, én vállaltam, stb. de kva jó egy kis csend és be merem vallani!
2021. aug. 29. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Jelenleg nem.

Kiderült a kistesó autoimmun beteg. Jelenleg egy kis megfázás is súlyos lehet, hát akkor egy suliból haza hozott betegség?

Két hetet a mamánál lesz a nagytesó ideiglenesen.

2021. aug. 29. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Nem volt könnyű 10 hét szünetet 2 hét szabadsággal megoldani. Szerintem ez a kérdés eleve csak a nem dolgozó szülők esetében merül fel.
2021. aug. 29. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Én nem várom, nagyon jól elvoltunk. A munkám rugalmas, szóval élveztük a nyarat. Én sem az őszi-téli időszakot nem szeretem, sem ezt a percre rögzített időrendet. De akár akarjuk, akár nem, úgyis jön az iskola.
2021. aug. 29. 11:42
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon nem. Most megy a legnagyobb oviba, nagyon furcsa lesz, hogy az eddigi életünk felborul.
2021. aug. 29. 13:11
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem, jön a verkli. Koránkelés, rohanás.

Mondjuk már elég nagyok, én meg idehaza dolgozom, így voltak több táborban, meg 3 hetet a szüleinknél, amíg itthon voltam gyesen, addig jobban megviselt a nyár. :D

2021. aug. 29. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Én nem. Home office-ban dolgozom, így meg tudtuk oldani a gyerekfelügyeletet.

Az iskolához meg korán kelés, ülni a reggeli dugóban, délután ellenőrizni a leckét. Jaj, de semmi kedvem hozzá!

2021. aug. 29. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Én nem, a gyerek igen. Hiányoznak neki a társai, tanítói ( nem rám hasonlít :D )

Megint kezdődik a " kelj már fel, készülj már, elkésünk, lecke kész van? tanuld meg! Még nem jó! Miért nincs kész, vacsorázz már, zuhanyozz végre, feküdj már le, aludj végre" elmebaj... Most nyugi van, de már csak pár nap...

2021. aug. 29. 23:22
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Igen!

Rendszert visz a napokba. És leterheli fizikálisan és szellemileg is a gyereket. Utóbbira már nagy szüksége lenne.

2021. aug. 30. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
5%

Este 8 ig házi..

Munka mellett a gyerekkel az online oktatás..

Idegbeteg tanító...

Ha a tv nem tiltaná be se adnám iskolába.

2021. aug. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!