Szülők, várjátok már a szept. 1-jét és a tanévkezdést?
Jelenleg nem.
Kiderült a kistesó autoimmun beteg. Jelenleg egy kis megfázás is súlyos lehet, hát akkor egy suliból haza hozott betegség?
Két hetet a mamánál lesz a nagytesó ideiglenesen.
Nem, jön a verkli. Koránkelés, rohanás.
Mondjuk már elég nagyok, én meg idehaza dolgozom, így voltak több táborban, meg 3 hetet a szüleinknél, amíg itthon voltam gyesen, addig jobban megviselt a nyár. :D
Én nem. Home office-ban dolgozom, így meg tudtuk oldani a gyerekfelügyeletet.
Az iskolához meg korán kelés, ülni a reggeli dugóban, délután ellenőrizni a leckét. Jaj, de semmi kedvem hozzá!
Én nem, a gyerek igen. Hiányoznak neki a társai, tanítói ( nem rám hasonlít :D )
Megint kezdődik a " kelj már fel, készülj már, elkésünk, lecke kész van? tanuld meg! Még nem jó! Miért nincs kész, vacsorázz már, zuhanyozz végre, feküdj már le, aludj végre" elmebaj... Most nyugi van, de már csak pár nap...
Igen!
Rendszert visz a napokba. És leterheli fizikálisan és szellemileg is a gyereket. Utóbbira már nagy szüksége lenne.
Este 8 ig házi..
Munka mellett a gyerekkel az online oktatás..
Idegbeteg tanító...
Ha a tv nem tiltaná be se adnám iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!