Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Megírnátok légyszi, hogy...

Megírnátok légyszi, hogy mennyibe fájt az elsős tanévkezdés (ált. Isk)? Milyen táskát vettetek és mennyiért/hol (linknek is nagyon örülnék)? Tanszerekből kb milyet?

Figyelt kérdés

Jövőre kezdi a lányom a sulit, nézelődtem most a tanszervásárlási szezonban, de szeretnék konkrét tapasztalatokat is hallani... ismerősök pl már most bevásároltak jövő ilyenkorra táskát meg hasonlókat, másoktól az hallom, hogy majd karácsonykor akarnak (lesz egyáltalán akkortájt választék? most van szezon, nem? és pl lehet, hogy egy jópár dologgal meg kell várni a tanítók listáját, nem?...)

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!

2014. szept. 14. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt félretenni rá nem hülyeség de előre bevásárolni teljesen felesleges. Előtte nyári szünet 3 hónapjába is millió akció van és a gyerek is jobban várja az iskolát az új táskával,mint az egy éve szobába porosodó táskával.

Könyvekért már nem kell fizetni senkinek, így neked az már nem kerül pénzbe. Iskolánként de tagozatonként is számít, főleg ha művészeti vagy valami hasonló suli. Szerintem 50 ezer nem ment el suli kezdésre, de íróasztal, szék már volt.

2014. szept. 14. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felesleges ennyire előre vásárolni. Ki tudja, nem lesz-e addig valami új divat a gyerekek közt, és akkor jön, hogy ő olyan pónis/kutyás/cicás táskát akar...

Pénzt tegyetek inkább félre.

2014. szept. 14. 14:43
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm

és mennyit szántatok az évkezdésre? mondjuk asztal-szék nélkül, de táska+tolltartó stb minden egyebet beleértve

2014. szept. 14. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi táskát 17.ooo Ft-ért vettünk, ehhez adtak egy tolltartót.

Csak minőségű ceruzákat, színeseket vettem. Líra, Adel,Herlitz.

Fogyóeszköz a postairon, radír, hegyző. (maped jó)

Biztos, hogy nem ment el 50.000 Ft.

2014. szept. 14. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Mi a csuda az a "postsairon" és "hegyző"???
2014. szept. 15. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Hegyző, hegyező, ceruzafaragó. Ahogy tetszik.

2014. szept. 15. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Postairón:

Egyik végén kék, másikon piros ceruza.

Le sem merem írni: Íróasztallal, székkel 100 e felett.

2014. szept. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!