Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is izgultok a gimi kezdés...

Ti is izgultok a gimi kezdés miatt? 15F

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be és nagyon izgulok már hogy jó fejek lesznek e az új osztálytársak a régi sulimba egész jól megvoltam de félek hogy indul a tanévkezdés be tudok e ide illeszkedni és sajna egy ember sem megy abba a középsuliba amelyikbe én :/

2014. aug. 31. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Anno én is izgultam.

Ne aggódj. Biztosan lesznek olyan mentalitásúak is, mint te vagy. Beszélgessél minél több emberrel, és megtalálod a "magadfajtákat". (:

2014. aug. 31. 17:16
 2/2 anonim válasza:

Igen, nagyon.:D

De jó volt, kialakult a saját klikke mindenkinek.

Utána 11.-ben új sulit váltottam, ez elég fura volt, már kialakult a baráti köre mindenkinek, sőt picit ki is voltam közösítve, de úgy ahogy beilleszkedtem és találtam haverokat, barátokat. :) Nem voltam persze kifejezetten népszerű, tipikus átlagos gimis.Az első gimimben pedig én sem ismertem semkit az osztályból( a másodikban sem), de mégis elég népszerű lettem iskola szinten. Majdnem mindenkit ismertem, és ők is engem. Elég sok mindenkivel jóban lettem stb-stb.

Ja, és verébtáborban sem voltam. :) Majd kiforrja magát, hidd el.Légy nyitott, és aki szimpatikus, ahhoz menj oda, szerintem már szeptember vége felé már simán lesznek haverjaid, ha nyitott vagy, ha zárkózottabb, akkor is egy fél év. :))

2014. aug. 31. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!