Ti is izgultok a gimi kezdés miatt? 15F
Anno én is izgultam.
Ne aggódj. Biztosan lesznek olyan mentalitásúak is, mint te vagy. Beszélgessél minél több emberrel, és megtalálod a "magadfajtákat". (:
Igen, nagyon.:D
De jó volt, kialakult a saját klikke mindenkinek.
Utána 11.-ben új sulit váltottam, ez elég fura volt, már kialakult a baráti köre mindenkinek, sőt picit ki is voltam közösítve, de úgy ahogy beilleszkedtem és találtam haverokat, barátokat. :) Nem voltam persze kifejezetten népszerű, tipikus átlagos gimis.Az első gimimben pedig én sem ismertem semkit az osztályból( a másodikban sem), de mégis elég népszerű lettem iskola szinten. Majdnem mindenkit ismertem, és ők is engem. Elég sok mindenkivel jóban lettem stb-stb.
Ja, és verébtáborban sem voltam. :) Majd kiforrja magát, hidd el.Légy nyitott, és aki szimpatikus, ahhoz menj oda, szerintem már szeptember vége felé már simán lesznek haverjaid, ha nyitott vagy, ha zárkózottabb, akkor is egy fél év. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!