Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem izgultok suli előtt? O. o

Nem izgultok suli előtt? O. o

Figyelt kérdés

pedig már 7.es vagyok,de ilyenkor vasárnap mindig olyan ideges vagyok amiért holnap suliba kell menni...

komolyan,a gyomrom is úgy kavarok hogy mindjárt iderókázok xD

meg amúgy mindig ez van amikor emberek közé kell mennem :|

reggel a buszon is olyan furcsa érzésem van,azt hiszem,mindenki engem néz és rólam beszél hogy hogy nézek ki,meg amikor hallom hogy valakik felnevetnek előrébb,mindig azt hiszem,engem nevetnek ki,és van hogy egy megállóval hamarabb szállok le mert úgy érzem,nem kapok levegőt és mindjárt összeesek :/

ez mitől van?

ti nem éreztek így?

13l

2011. okt. 2. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Suli előtt nem, az túl mindennapos dolog ehez.

De vmi különleges esemény előtt van hogy izgulok, pl nyelvvizsga, érettségi, de ezeknél is csak addig amig oda nem érek.

A gyomrom azért nem szokott kavarogni.

Én csak akkor érzem hogy rajtam röhögnek ha megyek el vkik előtt és akkor röhögnek.

Nemtudom hogy mitől lehet, talán az idegességtől, szerencsére idővel nekem ez elmúlt, már csak nagyon ritkán érzek ilyet.

2011. okt. 2. 16:32
 2/14 anonim ***** válasza:
én is szoktam néha :S 13/L
 3/14 anonim ***** válasza:
A tüneteid szociális fóbiára hasonlítanak. Keress rá a neten, hogy mi is az, mert nekem úgy tűnik, hogy neked ez a problémád.
 4/14 anonim válasza:
Szociális fóbiád van, itt egy link,amely erről szól: [link]
2011. okt. 2. 16:33
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat :)

uhh :S akkor lehet hogy ilyen szociális-fóbián van ::S

legalábbis én se szeretek mások előtt enni,és telefonálni se nagyon szeretek ://

és én is egy csomószor remegek meg száraznak érzem magam :||

2011. okt. 2. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:

mintha magamat olvasnám :D

velem is ugyan ez a helyzet,sőt anno rosszabb volt a helyzet,sokkal,most már jobb hál'istennek,de még van mit javítani :D

15l

2011. okt. 2. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Vasárnaponként én is így érzem a suli előtt, szerintem azért mert izgulok hogy mi lesz másnap, mármint két punnyadással töltött nap után megint tanulás és stb.. Meg a városban sem szeretek járkálni mert úgy érzem hogy mindenki engem figyel (csúnyának érzem magam amúgy, lehet hogy emiatt van) stb. És én már 16 éves vagyok. XD Remélem majd kinövöm vagy valami. Nyugi, nem vagy egyedül.
2011. okt. 2. 16:39
 8/14 anonim válasza:
Előző válaszadó vagyok(aki küldte a linket) Sajnos én is szociális fóbiában szenvedek. Még soha senkinek nem mertem szólni, mert félek, hogy nem hinnék el nekem, vagy nem értenének meg. Utálok nap,mint nap kimenni az utcára emberek közé,úgy érzem,hogy mindenki engem néz...
2011. okt. 2. 16:39
 9/14 anonim ***** válasza:

De miért érzitek úgy hogy mindenki titeket figyel?

Csak tömegben vagy szellősebb helyen is így érzitek?

Barátokkal vagytok akkor is?

2011. okt. 2. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:

De, nagyon.

Bár én a tanulás miatt:D

2011. okt. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!