Nem izgultok suli előtt? O. o
pedig már 7.es vagyok,de ilyenkor vasárnap mindig olyan ideges vagyok amiért holnap suliba kell menni...
komolyan,a gyomrom is úgy kavarok hogy mindjárt iderókázok xD
meg amúgy mindig ez van amikor emberek közé kell mennem :|
reggel a buszon is olyan furcsa érzésem van,azt hiszem,mindenki engem néz és rólam beszél hogy hogy nézek ki,meg amikor hallom hogy valakik felnevetnek előrébb,mindig azt hiszem,engem nevetnek ki,és van hogy egy megállóval hamarabb szállok le mert úgy érzem,nem kapok levegőt és mindjárt összeesek :/
ez mitől van?
ti nem éreztek így?
13l
köszi mindenki :D
én a barátaimnál nem érzem ezt annyira...csak akkor ha már hárman vagy többen vannak körülöttem :S
és én is rondának érzem magam ... bár ezt az is megmagyarázza hogy 3 évig csesztettek ilyenekkel a suliban ... szóval :||
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:39 -es vagyok!
Szerintem azért alakult ki ez, mert engem is csúfoltak általánosban hogy csúnya vagyok. Azóta semmi önbizalmam. Kövérnek is érzem magam, pedig nem vagyok az, csak egy kis felesleg van rajtam, de nem vészes. Ha barátokkal vagyok akkor nincs semmi cink, de ha egyedül kell mennem valahova, azt érzem hogy mindenki engem bámul mert csúnya és kövér vagyok. Nulla önbizalommal, elég gáz így élni. Szerintem "megmagyaráztam" hogy mért alakulhat ki egyeseknél, pl nálam.
Érdekes amit írtok. Nálam is ez a szocfóbia van, és szintén bántottak a középsuliban a kinézetemmel kapcsolatban.
Egyes fiatalok bele sem gondolnak abba, hogy ami nekik jó móka a haverokkal, azzal lehet, hogy a másik ember életét teszik tönkre.
hát jah amúgy :s
szoktam gondolkodni,mi lenne ha én csesztettem volna azt a gyereket aki elkezdett először cseszegetni...vajon még mindig olyan nagy pofája lenne?...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!