Ti mitol izgultok fel? Tobbi alul
Figyelt kérdés
Ha peldaul megoleltek egy lanyt fiuk..akkor felall?smarolas kozben felall?: o mikor vagytok úgy hogy 'na basszus,nem bírom' es eldurvultok?
ugyanez lanyoknak?:)
2012. nov. 30. 19:44
1/9 anonim válasza:
Gyáááá, ide valamit be kellene trollkodni, de sajnos semmi nem jut jelenleg az eszembe. Bocsáss meg.
2/9 anonim válasza:
Öleléstől csak akkor, ha már a fenekét is taperolom. Smároláskor is csak akkor, ha vad, érzéki, igazi nyelves csók :-)
Durvulni meg nem szokásom :-)
24/F
3/9 anonim válasza:
hát, buliban, ha nem jól csókolok, akkor feláll, és odébb megy, igen... :)))
4/9 anonim válasza:
eemberek, már negyed órája kinnvan a kérdés és még egy vicces választ se sikerült összedobni? nembaj majd én.
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő. én szereteeem aaa.. sajtot. arra. feláll. igen. a csiklóm. mert még lányisvagyok. őőőőőőő.. HOFIGÉZA!
5/9 anonim válasza:
jesszus mért mondtam el hogy lányvagyok, most hatvan százalékkal kevésbé vicces az egész. akinek van melle az nem lehet vicces, igazamvan? igazam bahzmeg
6/9 A kérdező kommentje:
Röhögtem meg minden..elhihetitek
2012. nov. 30. 20:20
7/9 anonim válasza:
engem ugy lehet leginkabb felizgatni, ha elveszik a nyugdijamat!
9/9 anonim válasza:
a szekszi dolgoktól grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!