Nektek is szokott csorogni a fuletek? Mitol van?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy undi, azert itt merem csak megkerdezni inkabb. Nekem elalvas elott szokott, olyan mintha ugy bemelegednek, hogy felmelegiti a fulemben a fulzsirt, es akkor muszaj arra az oldalra fekudnom, hogy kifele jojjon, de eleg csikis erzes. erre van valami megoldas, ellenszer? vagy egyebkent is csak nekem van ilyen?2012. nov. 13. 19:21
3/6 A kérdező kommentje:
hehe, koszi, rendszeresen tisztitom a fulem, de ez beljebb van, tudod a kanyar utan, ahova nem szabad benyulni, mert az mar a belsoful. ha nagyon viszket tisztitassal is vakarom. sot szoktak a fuleszeten is jarni (kb evente) es akkor automatikusan tisztitjak a belso reszt parafin olajjal, de utana is van ez az erzes. lehet hogy tul termelodik a fulzsirom?:)
2012. nov. 13. 19:37
5/6 A kérdező kommentje:
igen, gyerekkoromban sok problemam volt a fulemmel, ezert is jarok fuleszetre viszonylag surun. eleg regota van ez, de oszinten szolva eddig nem zavart, de most mintha gyakrabban ereznem azt, meg neha haton kell aludnom, mert nem tudom melyik oldalamra forduljak:D nem vagyok egyebkent tul szegyenlos, es orvosnak is szegeznem a kerdest, de egyreszt most nem tudok olyan egyszeruen elmenni orvoshoz, masreszt az is erdekelt, hogy masnak is van-e ilyen. (mar csak azert is, ha megis megkerdeznem, mennyire kerekedne a doki szeme:)) meg persze mindig remenykedem valami jo hazi praktikaban, amitol megszunik a csikis erzes.
2012. nov. 13. 21:43
6/6 A kérdező kommentje:
Update:
barki akinek ilyen problemaja adodott:
-tul szaraz a fulem
-es tul szukek a hallojaratok
Ezek a tenyezok egyutt jarultak hozza ahhoz, hogy ilyen csikis erzetet tapasztaljak a hallojaratomban.
Szerintem a hallojarat szarazsaga miatt adodott, hogy rontott a helyzeten, ha neki estem fulpucolo palcikaval. Ugyan nagyon jo erzes volt amikor csinaltam, de kesobb ezerszer jobban irritalt volt a fulem.
Szep probalkozas volt sracok, majd talan legkozelebb osszejon a hasznos valasz!:)
2016. okt. 24. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!