Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan "kakukktojasnak" erzem...

Olyan "kakukktojasnak" erzem magam a barataim kozott. Mitol van ez?

Figyelt kérdés

nem volt mindig igy, csak most egy ideje nagyon rossz. Ugyerzem, hogy csak azert baratkoznak velem, mert ezt mar igy szoktuk meg. Megbeszetem veluk is, de aztmondtak nincs igy, ne beszeljek butasagot. En hiszek nekik, mert nagyon bizok bennuk. De olyan rossz.

ok az osztaly legjobb tanuloi, es csak kicsivel utannuk kovetkezem, mindkettojuknek van baratja, es akit akartak megkaptak mindig, nekem nincs baratom, es aki tetszett soha em lehetett az "enyem". Nemertem ez miert van igy..

2010. jan. 28. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Ha a barátaid azt mondták, hogy amit gondolsz az butaság akkor hidd el nekik.Az, hogy nem vagy olyan jó tanuló mint ők nem jelent semmit hisz nem azért barátkoznak veled mert te is kitűnő vagy, de ha ez ennyire zavar akkor tanulj kicsivel többet és te is ott leszel velük az első között.Pasik miatt meg ne aggódj, majd lesz barátod ha egymásra találtál azzal akivel tökre összepasszoltok csak ne görcsölj rajta annyira akkor biztos nem talál rád a szerelem.
2010. jan. 28. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet! Ezt így kell elfogadni. Biztosan nem kívánod ezt, de lehet, hogy a barátaid egy idő után -ha már ilyen könnyen "kapták"- könnyen elvesztik, vagy megunják a baráktjukat. Az ilyen szerelmi ügyekben én is mindig utolsó vagyok. Ne add fel! Az igazi úgyis megtalál. Én is ezzel vigasztalom magam.
2010. jan. 28. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom eldonteni, hogy a pasis dologgal en vagyok az egyeduli aki 'le van maradva kicsit' vagy nem. 17 vagyok es eddig ket baratom volt, egyik se valami komoly. Nemtudom mas hogyvan vele, de en olyanokkal akikben semmit nem latok nem jovok ossze, hisz nem azert kell egy barat, hogy mondhasam hogy na vegre nekem is van, hanem hogy tenyleg szeressen stb stb. Csak nehezen kapni ilyet. Probalok nem erre gondolni, hogy de jo lenne ha lenne, csak nehez. Lehet meg nem vagyok eleg "erett" ehhez, de remelem "nem kestem le" (bar nem mintha ezt le lehetne kesni..)
2010. jan. 28. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül.
2010. jan. 28. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!