Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 4. Osztályban 3 napos kirándulás?

4. Osztályban 3 napos kirándulás?

Figyelt kérdés
Szeptemberben megy kislányunk 4. osztályba. Most kaptunk e-mailt,hogy szeptember elején 3 napos ott alvós kirándulásra viszik őket. Ti elengednétek? Én korainak tartom.7.-8.ban szoktak 2 napra menni nem pedig 4. osztályban nem?Féltem, de természetesen az élménytől sem lehet megfosztani. Csak az érdekelne nálatok ennyi idősen,ennyi időre vitték e a gyermeketek kirándulni?

2021. aug. 23. 18:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó remêlem nem így fogod nevelni a gyereked, hogy 10 évesen gondot okozzon neki megfürödni egyedül...
2021. aug. 29. 07:42
 32/34 anonim ***** válasza:
12%

Igen, én se erőltetném ha nem akarna majd menni.

Erre felénk nem annyira gyakori az egymásnál alvás, pizsiparti. Legalábbis még sose hívták sehova, egy-két gyerektől-szülőtől hallottam már, hogy szoktak másnál aludni a gyerekek.

De akinek van segítsége, szerintem fel se fogja, hogy nincs hová lepasszolni a gyereket, akár jó ez neki, akár nem. Ha megfeszülök se tudom hová vinni, hogy aludjon ott egyedül..

2021. aug. 29. 10:24
 33/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Eddig sem oviban sem a suliban nem volt ott alvós bulija senkinek…

Vagy csak mi nem tudtunk róla… na mind1 is..

Sokat beszélgettünk róla, mondtam neki sok élményből kimaradna ha nem menne el.De döntsön ahogy szeretne.Végülis nem a világ vége 2 éjszaka. Tanárnénikkel is beszéltem, mint kiderült 3 ilyen cipőben járó gyerek is van az osztályban. Kedvet kapott hozzá, most már izgatottan várja! Remélem minden rendben lesz! :)

2021. szept. 6. 15:01
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Lányom másodikas és tavaszra 3 napos kirándulást terveztek be... Nem a legideálisabb, de el fogom engedni mert nem szeretném ha kimaradna egy ilyen élményből.
2021. okt. 22. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!