Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 4. Osztályban 3 napos kirándulás?

4. Osztályban 3 napos kirándulás?

Figyelt kérdés
Szeptemberben megy kislányunk 4. osztályba. Most kaptunk e-mailt,hogy szeptember elején 3 napos ott alvós kirándulásra viszik őket. Ti elengednétek? Én korainak tartom.7.-8.ban szoktak 2 napra menni nem pedig 4. osztályban nem?Féltem, de természetesen az élménytől sem lehet megfosztani. Csak az érdekelne nálatok ennyi idősen,ennyi időre vitték e a gyermeketek kirándulni?

2021. aug. 23. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Voltak
Nem voltak
Engedném
Nem engedném
64 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
19%
Nem engedném és az iskolának sem engednék ilyet szervezni. Vigye kirándulni a szülő a gyerekét.
2021. aug. 23. 18:49
 2/34 anonim ***** válasza:
83%
Negyedikben sok helyen már egy hetes erdei iskolába viszik a gyerekeket.
2021. aug. 23. 18:51
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
Természetesen elengedném. Senki sem szervezne ekkora gyerekeknek kirándulást 3 napra, ha nem lennének biztosak abban, hogy biztonságban tudják tudni a gyerekeket. És lehet, hogy valakinek ez lesz az első ottalvós alkalma ami nagy buli tud lenni. Emlékszem, mikor még nekünk volt ilyen. Nagyon élveztem, bár nekem az első 4. végén volt. Ez olyasmi mint egy nagy ottalvós buli. Szerintem nagyon elvezné. Még gondold át, mit tartasz helyesnek, de ha rám hallgatsz, elengeded. Amúgy a gyerek tudja, hogy kirándulni fognak menni? Szeretne egyáltalán menni?
2021. aug. 23. 18:56
 4/34 anonim ***** válasza:
88%
Általános másodiktól többnapos edzôtáborba jártunk, mindig másik városba, negyedikben Németországba vittek minket, még jó, hogy engedném.
2021. aug. 23. 18:56
 5/34 anonim ***** válasza:
92%
Táborozni is mehet egy gyerek már ennyi idősen. Azok pedig egy hetesek.
2021. aug. 23. 19:00
 6/34 anonim ***** válasza:
3%
Majd a közös zuhanyzóból jó kis lábgombával megy haza. 😀
2021. aug. 23. 19:02
 7/34 anonim ***** válasza:
95%
Csak van annyi esze, hogy papucsot hordjon. Gondolom uszodában is papucsban zuhanyzik, szerintem - ha lesz is - nem ezzel lesz gond.
2021. aug. 23. 19:05
 8/34 anonim ***** válasza:
22%
És a 3as voltam :)
2021. aug. 23. 19:06
 9/34 anonim ***** válasza:
14%
9-10 éveseknek nincs még annyi eszük. Vagy felveszi vagy nem. Sok közülük még wc-használat után sem mos kezet. Vagy nem elég alaposan.
2021. aug. 23. 19:09
 10/34 anonim ***** válasza:
7%
Kérdezzék meg esetleg a pedagógusokat, hogy nekik is akkora öröm-e 20-30 gyerekre felügyelni? A szülők persze szeretik az ilyen kirándulásokat, nem rajtuk lóg a gyerek. Ilyenkor elfelejtik a pedagógusokat ócsárolni, amit egész évben tesznek nagy lendülettel.
2021. aug. 23. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!