4. Osztályban 3 napos kirándulás?
Figyelt kérdés
Szeptemberben megy kislányunk 4. osztályba. Most kaptunk e-mailt,hogy szeptember elején 3 napos ott alvós kirándulásra viszik őket. Ti elengednétek? Én korainak tartom.7.-8.ban szoktak 2 napra menni nem pedig 4. osztályban nem?Féltem, de természetesen az élménytől sem lehet megfosztani. Csak az érdekelne nálatok ennyi idősen,ennyi időre vitték e a gyermeketek kirándulni?2021. aug. 23. 18:45
12/34 anonim válasza:
Amikor én voltam elsős (cirka 27 éve), már akkor is volt ilyen. Az elsősök, másodikosok is mentek. Elengedném az enyémet, igen, nagyon rossz lehet egy gyereknek ebből kimaradni, mikor a többi megy.
13/34 anonim válasza:
Abszolut nem sok, mi negyedikben 10 napos balatoni táborba mentünk. Kirándulások, tábori rendezvènyek meg persze a balatonhoz is kimentünk. Nagyon jó volt, ne foszd meg az ilyen èlmènyekektől.
14/34 anonim válasza:
Húha, én kb. 20 éve voltam negyedikes, akkor ennyi idősen már mindenki egyhetes erdei iskolába járt, ez volt a normális.
15/34 Derjaderja válasza:
Nálunk is akkor már 3 napos sátorozás volt gyerekkoromban. Meg nyáron 2 tíznapos ottalvós tábor. A vándortáborban a tíznapi cuccot magunj vittük a hátunkon.
Talán egyedül a szeptember furcsa, de csak ha újak a tanárok.
Amúgy persze engedném. Esetleg mennék, ha keresnek kísérő szűlőt.
16/34 anonim válasza:
4.-ben voltam először táborban 6 napra. Nagyon élveztük. Persze, hogy elengedném.
17/34 anonim válasza:
Negyedikben már egyáltalán nem korai. Ennyi idősen már 4 éjszakás ottalvós táborban volt a lányom.
Én gyerekkoromban másodikas koromban voltam egy hetes táborban.
18/34 anonim válasza:
1. osztály végén 2 hetes balatoni táborba vittek már minket (30 éve). Isteni volt!
19/34 anonim válasza:
Én is elsős koromtól táboroztam. Nem 3 nap, min.1 hét, és nem lógtam a mobilon anyámmal, mivel nem volt. Sokaknak még vezetékes telefon se. Iszonyat, hogy milyen túlféltettek a mai gyerekek. Pár év és arra is rácsodálkozunk, ha a 20 éves képes egyedül kitörölni a fenekét 🙄
20/34 anonim válasza:
Nyáron táboroztattam egy hetes ottalvós táborban és ott voltak elsőt elvégzett gyerekek is. Szóval egyáltalán nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!