Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A tanár belenézhet a gyerek...

A tanár belenézhet a gyerek telefonjába,végig nézheti a képeit, messengeren is, ha azt sejti szerkesztett egy vicces képet egy tanárról?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 14:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Én mint (volt) diák átnézhetem a tanár telefonját, mert azt feltételezem, hogy egy perverz, és lefényképezett míg öltöztem torna órára?

Amúgy nem értem ezt az egész "telefont iskolába ne vigyél" mizériát. Nálunk sose volt baj abból, hogy ott volt a zsebünkben.

Ez is olyan, mint a kapu bezárása. Ha a tolvaj lopni akar, akkor úgyis bemászik a kerítésen. Ha meg valaki bemegy az udvarra, de nincs rossz szándéka, akkor az úgyis olyan, mintha be se ment volna. Csak az emberek hitegetik magukat, hogy úgy biztonságosabb...

2021. máj. 22. 12:07
 32/34 anonim ***** válasza:
32%
Erről a kérdésről a gimiben egy kémiatanárom jutott eszembe, aki azt mondta egyszer, hogy ha nincs borítékban egy levél, ő fel is olvashatja a levelet, amit órán egymásnak írnak és elvesz valakitől.
2021. máj. 22. 12:11
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézhetjük meg, viszont a diák sem készíthet képet rólunk.
2021. máj. 26. 15:16
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

"ha nincs borítékban egy levél, ő fel is olvashatja a levelet"

Ez a levelezőlapra még lehet igaz, de egy magánlevélre nem.

Ha pl. borítékban volt, vagy bárhogy máshogy lezárva, de felnyitották, attól még ő ugyanúgy nem szerzett jogot még az elolvasásához SEM.

2021. máj. 26. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!