Tornaóra maszkban?!?
Nem normális. Sportolásnál máshol se kötelező a maszk. Pl. utcai biciklizésnél sem.
Szerintem jelezzétek közösen, szülők az iskolavezetésnek, hogy - nem vitatva a járvány elleni védekezés fontosságát - ezt túlzásnak tartjátok. Hivatkozzatok arra is, amit első bekezdésben írtam. Ha van egy levél, amit a szülők többsége aláír, azon biztos elgondolkodnak.
#5: akkor 2 évig ne szülessen gyerek? Vagy 10 évig, ki tudja meddig tart még ez a hiszti.
Nem egyáltalán nem normális, az utcán maszkban járkálni sem normális. Ezzel csak azt éred el, hogy mire bemész a boltba vagy a buszra felszállsz, már semmit nem véd a maszk, mert rég átnedvesedett, és mellette megy a ki-be légzés 100%-ban, nem a.maszkon keresztül.
6 én nem hordok maszkot.
Igazábol utána se kellene hogy szülessen, de a háborúba is botyogtatták sorba. De jól is jártak szegények
4-es, nekem nem kellett maszkban szülni.
Amúgy a kérdésre a válasz: nem normális, sport tevékenység végzése közben nem kötelező a maszk. Sőt, kifejezetten hátrányos.
Olyan mintha krumplit dugnál a kipufogóba.Nem tudom kinek jutott eszébe,hogy olyankor mikor a testnek nagyobb oxigénfelvételre van szüksége akadályozzuk meg annak bejutását. Gratulálok.
"Itt mindenki hülye? Itt mindenki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!