1/14 anonim válasza:
Ez női. Nincs valamilyen előírás az iskolában?
2/14 anonim válasza:
Nem! Női nadrág. Egy hatodikost nem tennék ki annak, hogy az osztálytársak rajta röhögjenek (még ha neki kényelmes is)
Van ennek nyilván ffi verziója is.
3/14 A kérdező kommentje:
Unisex nek írták nem kövér stb amíg hűvösebb van jó lehet.
2020. aug. 29. 12:52
4/14 anonim válasza:
Mi a cipő? A nadrág? A csaj???
A csajt lehet én is bírtam volna 6odikos koromban, de őszintén, lehet azért enyhén még fiatalka ahhoz, hogy tornaórán az illusztrált csajon gyakoroljon.
5/14 anonim válasza:
Hát hiába unisex, elég nőies, biztosan nem adnék ilyet a fiamra
6/14 anonim válasza:
Megnéztem a képet. Felejtsd el!!! Hordja a gyerek a szabványos tesi cuccot, és legyen egy melegítőgarnitúrája (fiúnak való.)
7/14 anonim válasza:
Ha aláöltözetnek kell, akkor keress rá ezen a néven, van fiúknak. Ilyen tapadósat csak télen szoktak hordani kinti edzéshez a mez alá, vagy a biciklisták. Tesiórára simán keres neki egy rövidnadrágot vagy melegítőt, ugyanilyen árban lesz.
8/14 anonim válasza:
Ráadásul még pöttyös is... full csajos. Nem égetnék vele egy 12 évest...
9/14 anonim válasza:
Ha teljesen ki akarod röhögtetni szerencsétlent, akkor igen.
10/14 anonim válasza:
Kamukérdés. Nincs olyan idióta nő, aki hagyná, hogy csúfolják és szétröhögjék az agyukat a 12 éves kamaszodó kölykök a fiú osztálytársukon, aki ezt veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!