2/9 anonim válasza:
Hát én ilyen passzos izét nem adnék fiúra.... Nincs náluk előírás, hogy miben kell tornázniuk?
3/9 anonim válasza:
Nem engednm ilyenben tornázni ez nagyon kínos is lehet neki. Vegyél neki rendes torna cuccot, pamut póló fehér és sötét nadrág vagy focimez nálunk ezt is elfogadják
4/9 anonim válasza:
Nálunk előírás a fehér egyen póló, fekete/sötétkék nadrág, fehér zokni, fekete/kék cipő. Biciklis nadrágot én sem adnék, inkább valami sima pamut rövidnadrágot, egészségesebb.
5/9 anonim válasza:
Mi a frászért kell havonta megkérdezni? Erre izgulsz?
6/9 anonim válasza:
Első 2 évfolyamban nem volt tesióra hogy ezt 3.-os gyerekednél neten kell megkérdezni?! És neked vagy az apjának sem volt soha, hogy ennyire fogalmatok sincs egy ilyen egyszerű dologról?
7/9 anonim válasza:
Szerintem is normális pólót és nem testhezálló nadrágot vegyél. Harmadikban már könnyen előfordulhat, hogy cikizni fogják ilyen szerelésben.
8/9 anonim válasza:
Nálunk nem. Fehér póló (vagy az iskola egyenpólója), sötét rövidnadrág (kék vagy fekete, nem szólnak bele, mennyire passzentos), fehér zokni és fűzős tornacipő az elvárt.
9/9 anonim válasza:
Gondolom ez lehet a perverziód. Máskülönben ez nem lenne kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!