Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők ti viszitek gyerekeitek...

Szülők ti viszitek gyerekeiteket iskolában hétfőn?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 19:15
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
92%

Ez van, ha az emberektől megtagadják az információt: mindenki _minden_ elérhető csatornán próbál tampontokat találni a döntéséhez. Pl. itt is.

Felőlem is azt csinál mindenki, amit akar az alapján, amit helyesnek gondol. 🤷‍♀️

2021. ápr. 18. 13:00
 42/57 anonim ***** válasza:
77%

36.

Jól van, most jól megmondtad. Akkor úgy látszik a magyar szülők 75 százaléka mennyiségi szülő. Legalább ne sértegessél már másokat. 2 hónapja átestünk rajta, elvileg védettek vagyunk, de szeptemberben már megint nem. Ez a vírus itt marad velünk, a gyerekeimet nem szívesen oltanám be, amíg nincs megfelelő ismeret az oltással kapcsolatban. Ha te évekig bezárva akarod tartani, a te dolgod, mert gondolom sehova nem mentek, se játszótér, se bevásárolni stb., ha te ezt tartod jónak a gyerekednek én elfogadom és nem sértegetlek, te se tedd másokkal.

2021. ápr. 18. 13:03
 43/57 anonim ***** válasza:
25%

Értem, akkor ő írhat ilyeneket:"Afrikában 90%+ halálozási arányú vírusok vannak, ragadozók, mérges állatok, fegyveres-gyilkos katonák, és mégis járnak suliba."

, de az sértő, ha erre azt reagálom, hogy tegye akinek belefér: nekem nem.

Dehogy ülünk 4 fal közt, azért ahhoz nagyon végletesen kell gondolkodni. A suliban nem áll rendelkezésre 300 negyzetméteres osztályterem 30 gyerekhez, így azt inkabb kerüljük HA egy mód van rá, de a természetjárás nem turistaútvonalakon még belefér.

2021. ápr. 18. 13:11
 44/57 anonim ***** válasza:
80%

"És bár akkora közösségi életet élnének a gyerekeink, mint néhány generációval ezelőtt mi tettük: tereken, játszótereken, parkokban, edzéseken, kirándulásokon szerveződtek a közösségek, barátságok, szerelmek - most meg? Online. Lefagy, ha meg kellene szólítania valakit, pláne "ha még nem írtak egymásra""

Pont ez a probléma. Egyrészről, nehogy már elvárható legyen, hogyha a gyerek iskolájában xar az online oktatás, akkor még mi keressünk más módszereket a tanulásra. NEM! Azért járatom egy iskolába, hogy ott midnent megkapjon. Majd biztos ül reggeltől déutánig a gép előtt, aztán még megnéz pár videót youtubeon, hogy miről is van szó, neadj isten még utána vigyem korrpetálásra, mert valami nagyon nem megy ígyse.

Ez nonszensz.

Másrészről szocializáció. Mivel "annyira" halálos vírus van, nem csak annyival jár ez, hogy jajj otthonról megy a tanulás. Nem ennyi. Rengeteg szülő nem engedi át másokhoz a gyerekét sem miatta. Nincs játszótér, nincs barátkozás, nem megyünk ide meg oda...Már lassan szinte megszakítás nélkül 1 éve megy ez a huza vona. És k*vára igenis rosszat tesz a gyerek mentális fejlődésének, nem hogy még a felnőtteknek is. Depresszió, válások, fóbiák kialakulásához vezet a covid bezártság. Mindenki ki van készülve. Annak k*rva jó, aki semmit nem vett észre belőle, csak hogy a többség nem így van ezzel.

2021. ápr. 18. 13:35
 45/57 anonim ***** válasza:
20%
Nem visszük a gyerekek, tanév végéig már biztos nem. Szerintem lusta és felelőtlen, aki beviszi a gyerekét
2021. ápr. 18. 14:12
 46/57 anonim ***** válasza:
23%
#45 same
2021. ápr. 18. 15:10
 47/57 anonim ***** válasza:
73%

45.

Lusta?

2021. ápr. 18. 18:41
 48/57 anonim ***** válasza:
75%

45.

Akkor te egy munkanélküli rettegő megmondóember?

2021. ápr. 18. 19:07
 49/57 anonim ***** válasza:
55%

Még csak ovis, de igen, menni fog. Pedig - most kapaszkodjatok meg! - itthon vagyok GYED-en a húgával. És így is megy oviba. Méghozzá azért, mert 5 éves, és április van. OTT VAN A HELYE.

Éppen elég kényszerszünet volt már. Tavaly tavasszal majdnem 3 hónap, most másfél, és mivel itthon vagyok, nyárra is végig kivettük a fiamat.

Halálos vírus? A kb. 2% mortalitási aránnyal világszinten? Ne viccelődjünk már. Nagyobb esélye van az óvodában arra, hogy éri valami durvább baleset, mint arra, hogy elkapja, ÉS lesz is bármi komolyabb baja tőle. Ennyi erővel soha nem kéne engednem menni.

Különben a férjem ugyanúgy dolgozik, mint a vírus előtt, az ő munkáját sajnos nem lehet itthonról végezni, és emberekkel is érintkezik, tehát ha a covid annyira nagyon meg akar találni minket, akkor meg fog, függetlenül attól, hogy jár-e a fiam óvodába, vagy sem. Na meg én is ki szoktam lépni a 4 fal közül azért...

2021. ápr. 18. 19:57
 50/57 anonim ***** válasza:
31%
A tanítók elmondták (utólag...), hogy más osztályba úgy vitte be a szülő a gyerekét, hogy már _tudott róla_ , hogy igazolt covidosok. Mmint a szülők mindketten. Alsós gyerekről van szó. A tanárok egyszercsak elkezdtek hullani, majd digitálisba mentünk át, majd rendkívüli szünet. Hát ennek én modt nem tenném ki magunkat, köszi.
2021. ápr. 18. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!