Szülők ti viszitek gyerekeiteket iskolában hétfőn?
21.
Miről beszélsz? Orvos házaspár gyereke otthon a nagymamával, igen nem az iskolában, szerinted a nővéreknek betegápolókbak nincs gyerekük? Szerinted, ha te házhoz szállítatsz, ahoz hány ember fog dolgozni? Ja, gőzöd sincs, mert ostoba vagy. Képzeld, élelmiszeripar. Van rálátásom, hogy mire a futár becsenget hozzád, milyen vonalon megy keresztül. És örülj, hogy vannak ilyen vállalkozók, mint én, különben a kis családoddal a küszöböt rághatnád.
Mindig elfeledem, hogy a itt a Gyakorin mindenki jómódú ember, így nem kell dolgoznia a pénzért, elég, ha otthon ül, akár évekig is. Vagy ha dolgozik is, IT szakemberként, a nappaliból, napi 1-2 órát, havi 5-8 millióért.
Igen, én egy irígy proli vagyok, akinek akkor is kell járnia melózni, ha itt a Jurassic World, vagy a The walkig dead világa. :(
Tudom, legyek informatikus, és akkor túlélem a COVID-ot, a zombivírust, meg a dínókat IS.
22. Ha figyelmesen olvastad volna a hozzászólásom, pont leírtam azt is, amit most utólag próbálsz elmagyarázni nekem és emiatt ostoba vagyok. ja, amúgy csak 7 idegen nyelvet tanultam meg életem során, de biztos igazad van. :D Pont írtam a házhoz szállítás kapcsán az élelmiszeripart, olvass vissza! Azért lásd be, az élelmiszer előállításához és szállításához még mindig kevesebb ember kell!
"Miről beszélsz?" Arról, hogy nem minden gyereknek van orvos házaspár szülője. De ezt is sikerült valahogy jól félreértened.
A küszöbrágás nem tudom, hogy jön ide. Éppen azt írtam, hogy az élelmiszeripar... de mindegy, sikerült mindent pont fordítva értelmezned, ahogy írtam, kis higgadtságot próbálj legközelebb, ha válaszolsz. :) Egyébként tök jó, ha élelmiszeriparban dolgozol, hasznos, főleg most.
Ráhibáztál, nekem pont van informatikus ismerősöm, aki ezt csinálja, amit írtam. De nem csak ők dolgoznak otthonról. Bár nem minden munkánál, de jóval többnél lehetséges ez, mint gondolnád. Pszichológusok online adnak terápiát, magántanárok, stb. És nem, nem a világ összes embere dolgozhat így valóban, mielőtt félreértenéd. Viszont a mai világban számítógépek vannak mindenhol, és nagyon sok munka így végezhető, otthonról is.
Aki "nem" választ adtak, ők maguk sem mennek sehová? Se meló, se tömegközlekedés, se bolt, se doki, se hivatal, se utca,...?
Jó, tudom, hogy itt sok a milliomos, akik egy életet leélnek a villájukban, de a többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!