Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Egy diák covidos lett fiam...

Egy diák covidos lett fiam osztályában és az egész osztályt karanténba küldte az igazgató. Ettől függetlenül mászkálhat belünk a fiam hétvégén?

Figyelt kérdés

Semmi hivatalos értesítést nem kaptunk semmilyen egészségügyi szervezettől, csak az igazgató írt, hogy karantént rendel el az osztálynak és áttérnek digitális oktatásra, valamint hogy a családtagokat nem érinti a dolog.

Mivel hivatalos papírt nem kaptunk és a hétvégére már több programunk is van, így gondolom nem kell otthon ülnünk a gyerekkel, hanem vihetjük magunkkal, jöhet velünk. Természetesen ha hivatalos ÁNTSZ-es papírt kapnánk, vagy tesztelték volna, az más, de ilyen nem történt.

Akik voltak már ilyen cipőben, azoknál hogy zajlott ez?

2021. febr. 18. 15:28
 81/100 A kérdező kommentje:

De hányszor írjam még le, hogy NINCS KARANTÉNBAN A GYEREK!!!!!

Ha jóskapista azt mondja, hogy mától karanténban vagytok, de hivatalosan semmit sem kaptok az ÁNTSZ-től, akkor ti otthon maradnátok? Nem hiszem. Álszent itt mindenki ezek szerint.

Nyilván ha kapunk hivatalos értesítést, akkor nem is visszük magunkkal, de nem kaptunk! Ennyi!

Egyébként meg a 35-ös írta:

“Ha én lennék a barátod, és úgy jönnél hozzánk hogy hozod az elsődleges kontakt gyerekedet, akkor az lenne az utolsó alkalom hogy áthívlak.”

Ha tényleg az lenne az utolsó, akkor rohadtul nem igaz barát lennél!

(És ezt is leírtam, hogy előre szóltam nekik, hogy mi volt.)

2021. febr. 21. 19:19
 82/100 A kérdező kommentje:
Az meg a másik, hogy mindenképp el kell vinnünk a nagyszülőkhöz holnap reggel, mert mi dolgozunk, nem tehetjük meg, hogy otthon maradjunk, nagyszülők ide nem tudnak jönni, csak mi tudjuk elvinni őt hozzájuk. Már itt megbukik az egész dolog, mert egyedül nem fogunk otthon hagyni egy 9 évest.
2021. febr. 21. 19:22
 83/100 Derjaderja ***** válasza:
89%

Hivatalos értesítést mi a pozitív tesztem után egy héttel, a tünetkezdetem utáni tizedik napon kaptunk. A karanténunk ráadásul pénteken járt le, a családorvos csak hétfő reggel volt elérhető.

Gondolhatod, hogy otthon maradtunk. Sőt azóta még egy hét eltelt és én és a gyerekek ma mentünk először beszèlgetőtávolságra bárkihez, most is kültéren. De ez már a mi bajunk.

Te viszont megkérdezhetted volna az iskolát, de csak kifogást keresel.

2021. febr. 21. 21:19
 84/100 Derjaderja ***** válasza:
87%
Persze hogy nem hagyod otthon egyedül. A szomszédunk most maradt otthon az ő gyerekükkel. Azt hiszed ez játék?
2021. febr. 21. 21:21
 85/100 A kérdező kommentje:

Nektek teljesen elment az eszetek! Befejeztem, éljék akkor bezárva és rettegek tovább! Mi éljük tovább életünket boldogan, ahogyan eddig is amióta van ez a szar.

További jó rettegést!

2021. febr. 22. 06:01
 86/100 A kérdező kommentje:
*éljetek akkor bezárva és rettegjetek tovább
2021. febr. 22. 06:02
 87/100 Derjaderja ***** válasza:
81%
De ki retteg?
2021. febr. 22. 06:30
 88/100 anonim ***** válasza:
29%
Egy csomó ember. De ő bajuk, pazarolják az életüket évekig, nekem 1 életem van és nem fogok ilyen baromságnak felülni meg bezárkózni meg levegőn maszkot hordani..
2021. febr. 22. 08:03
 89/100 Derjaderja ***** válasza:
80%
De nem rettegésből hordja senki a maszkot.
2021. febr. 22. 09:20
 90/100 anonim ***** válasza:
82%
Hány fiókod van kérdező?
2021. febr. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!