Egy diák covidos lett fiam osztályában és az egész osztályt karanténba küldte az igazgató. Ettől függetlenül mászkálhat belünk a fiam hétvégén?
Semmi hivatalos értesítést nem kaptunk semmilyen egészségügyi szervezettől, csak az igazgató írt, hogy karantént rendel el az osztálynak és áttérnek digitális oktatásra, valamint hogy a családtagokat nem érinti a dolog.
Mivel hivatalos papírt nem kaptunk és a hétvégére már több programunk is van, így gondolom nem kell otthon ülnünk a gyerekkel, hanem vihetjük magunkkal, jöhet velünk. Természetesen ha hivatalos ÁNTSZ-es papírt kapnánk, vagy tesztelték volna, az más, de ilyen nem történt.
Akik voltak már ilyen cipőben, azoknál hogy zajlott ez?
29! Tajekoztatnak, hogy ez a helyzet. Aki nincs feszbukon felhivjak telefonon vagy ertesitik emailben. Nem tudom mit varsz? Mullner C menjen ki szemelyesen?
Ezenkivul az erintettek listajat leadjak az illetekes hatosagoknak. Nevvel, cimmel tokkal vonoval. Mi mast szeretnel?
Ennek semmi köze a fosáshoz. Mért nem kérdeztek rá az iskolában, hogy ki és milyen hatáskörrel rendelkezett?
Én nem örülnék, ha ilyen barátok jönnének hozzánk!
Az, hogy az óvónő kiírja facebookra, hogy a gyerekek karanténban vannak, minden, csak nem egy HIVATALOS eljárás. Nem hívott az ÁNTSZ, nem hívott a gyerekorvos, a védőnő, nem kaptunk levelet sem, utólag sem. A lőtéri kutyát se érdekelte az egész. Ez kb olyan, mintha én írnék neked messengeren, hogy figyu, holnaptól karanténban vagy. Ne röhögtess.
(#29)
Ja a facebook amúgy se legyen már ilyenekre hivatalos és ha nekem pl nincs is?
Én a városban se hordom a maszkot pedig nálunk kötelező mindenhol, de ez egyszer volt kitéve a facen.
Se levél nem jött róla, sem kitéve nincs egyetlen helyen sem.
Ha megállít a rendőr megmondom neki hogy nem tudok ilyenről, nincs facebookom se, nehogy már kötelező legyen az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!