Jó félévi,ki jutalmaz?
Sziasztok.
Kisfiam másodikos. Tehát most kapott először valódi bizonyítványt a jegyei alapján. Nagyon jól sikerült neki.
Az érdekelne hogy ki az aki jutalmaz,elismeri a szép bizit..és azt milyen formában?
Azon is gondolkoztam a későbbiekre tekintve,hogy mondjuk 6-7-8.osztályban is jutalmaznám e a jó bizonyítványt..vagy akkor már idézőjelben "alap" az hogy tanul,és jól,és elfeledkezhetünk az efajta elismerésről?
Szóval érdekelne ki hogyan látja ezt a részt,hogyan tesztek.
Köszönöm
Nálunk a félévi bizonyítványért nem jár semmi. Év végén, ha ő és mi is elégedettek vagyunk, akkor választhat egy egynapos élményt. Ez volt már állatkert, egy kalandpark, vagy csúszda park, cyberjump, stb. Hetedikes a nagyobb, ő eddig mindig kitűnő volt, most lesz egy angol négyese, de ez belefér.
A kicsi másodikos, ő is kitűnő, de jó képességekkel rendelkeznek. Büszkék vagyunk rájuk, ezt tudják, de plusz nem jár érte.
Köszönöm válaszaitokat.
1es: nem is értem a pénzt részükről. A fiam akkor még nemigen tudta a pénz értékét felfogni. Csak most látom rajta ahogy a 100as számkört tanulják.
2es: nagyon egyszerű jutalmat kap,ez nektek meglepő lehet..mézeskrémest 😁 ritkán van időm csinálni,de szó szerint imádja. Miközben ezen gondolkoztam hogy mit adhatnánk neki akkor jutottak eszembe a kérdéseim amit kiírtam.
3as: élményt szoktunk mi is adni,de most szinte minden zárva. Remélem következő tanévben már nem lesz ez a helyzet
Én azt mondtam: Ez igen, büszke lehetsz rá. Sokat dolgoztál érte. Nagyon örülök!
Aztán ment tovább az élet.
A félévi jegy nem bizonyítvány! "Rendes bizonyítványt", ahogy fogalmazol, év végén kap a gyerek.
Egyébként pedig nem, nem jutalmazzuk, csak szóban, ha az jutalmazásnak számít.
Év végén a bizonyítvány kiosztása után elmegyünk fagyizni, sütizni.
Félévkor nincs még ennyi sem. Miért lenne?
Nálunk annyi volt, hogy akkor mondjuk elmentünk sütizni év végén fagyizni..
Ott átbeszéltük.. azt is,ami esetleg nem lett olyan fényes...
Amúgy nem jutalmaztak külön.. én sem tervezem
Még ovis korúak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!