Tegyem a lányaimat egy osztályba?
Figyelt kérdés
Tavaly jártunk iskolaelőkészítőre és azt javasolták, hogy próbáljuk meg külön osztályba ikerlányaimat mivel egyikük nagxon írányítja a másikat. Sikerült is de szóltam ha nem fog működni akkor egy osztályba kerülnek. A domináns szereti a tanító néniket, de barátai nincsenek. Azt mondja elvan egyedül. A tanító nénik azt mondják nincs gond. A visszafogottabb is elvan, barátja nem nagyon van. Viszont mondta h nem szeretne újra összekerülni testvérével mert "parancsolgatna" neki. Viszont zavar h nincsenek barátaik. A dominànsabbat szerintem jobban.2021. jan. 18. 09:42
11/27 anonim válasza:
Van egy egypetéjű ikertestvérem. Mi is lányok vagyunk. Mi egy osztályba jártunk. A nővérem a domináns. Az egy osztálynak az lett a vége, hogy én teljesen ellustultam, ráhagytam a másikra mindent. Majd ő felírja, majd ő megkérdezi, majd ő megjegyzi, majd ő szerez barátokat... A nővérem ettől úgy felbátorodott, hogy még ma, amikor már 38 évesek vagyunk is irányítani akarja az életemet. Nem is vagyunk jóban, még szerencse, hogy van köztünk 100 km. Barátaink egyébként ötödikes korunk körül lettek, addig ufonak számítottunk. És kellett idő, hogy elengedjük magunkat. Mindig ott voltunk egymásnak és ez nagyfokú önállótlansagot eredményezett.
12/27 anonim válasza:
Nem a tesó dolga, hogy megmentse a kis magányost. Sőt, kifejezetten rosszat tenne mindkettőjüknek.
13/27 anonim válasza:
Ha a vissza huzodob közölte nem akar testvérével egy osztályba lenni akkor mi a kérdés.
Majd lesznek barátai.
14/27 A kérdező kommentje:
11-esköszönöm h megírtad. Ők is egypetéjűek óvodába egy gyerekkènt kezelték öket. Csak úgy emlegették h az ikrek mert nem tudták megkülönböztetni őket. Külön ruhát adtam rájuk tehát nem az volt a gond. Hiába mondtam h van nevük is. Hagyták h a domináns mimdig megvédje és megcsinálja helyette a dolgokat. Nyáron kipróbáltam h jól látom e két külön táborba mentek. A domináns teljesen jól boldogult, a kevésbè domináns meg volt zakkanva. Külön iskolaelökészítő foglalkozáson is ezt javasolták.
2021. jan. 19. 22:08
15/27 A kérdező kommentje:
És igen kicsit később félek h mi lesz ha ketté válnak utjaik, h fog boldogulni a kevésbé domináns?
2021. jan. 19. 22:10
16/27 anonim válasza:
11-es vagyok. Kb egyidőben házasodtunk, gyerekeink vannak. Kb egyidőben romlott meg mindkettőnk kapcsolata. Én, a kevésbé domináns bevállaltam az egyedülálló anyaságot, és boldogulok. A tesóm szenved a szar házasságában, mert fél. Fel fogja találni magát a kevésbé domináns. Okozhat még meglepetést. Épp azért kevésbé domináns, mert most van, aki elnyomja. Ha kikerül a prés alól, idő, de hidd el kivirágzik. Nálunk ez már csak 18+ történt meg.
17/27 anonim válasza:
Mitől félsz? A 'kevésbé domináns' már nyílt, és hangot adott neki, hogy nem akar a tesójával egy osztályban lenni. Ha össze teteted őket, akkor ártasz neki, nem veszed figyelembe a kérését. Szerintem nekes fontosabb, hogy együtt legyenek, nem nekik. Tartsd tiszteletben, amit kért!
18/27 A kérdező kommentje:
Csak félek h a domináns rosszul érzi magát egyedül.
2021. jan. 20. 21:48
19/27 anonim válasza:
De miért mantrázod, hogy egyedül van?
A legtöbb gyereknek nincs ikertestvére, úgy megy iskolába.
És óvodás társai nem mentek ugyanabba az iskolába? Ha körzetes állami iskolába ment, akkor logikus módon a legtöbb ovistárs ugyanoda került, nem? Az én fiamnak is vannak volt ovis pajtásai, pedig nem is állami iskolába ment.
20/27 anonim válasza:
Na de a dominánst miért felted? Pont ot nem kellene. Elvileg. Lehet kis idő mire talál barátot, de ez nem ikrekkel is előfordul. Szerintem hagyd, hogy kibontakozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!