Magántanuló gyereknek vennètek ilyen bàbut, ami bemutatja a szerveket?
2020. dec. 26. 14:28
A kérdező szavazást indított:
megvenném
nem venném meg
49 szavazat
1/21 anonim válasza:
Vannak még magántanulók?
Ahogy gondolod. Ha fontos a biológia tanuláshoz és nem lesz porfogó a szekrény tetején, akkor vedd meg.
2/21 anonim válasza:
Nekünk az iskolában is csak egyetlen egyszer mutattak ilyet, egyáltalán nem éreztem hiányát. Amúgy ha a gyerekedet nagyon érdekli és ilyen irányba szeretne tovább tanulni (vagyis már minimum 15-16 éves gyerekről beszélünk, akinél már körvonalazódnak a dolgok), akkor megvenném, de csakis akkor, egyébként szerintem hótfelesleges.
3/21 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Ezer és egy app van, amiben 3d-ben megnézheti, mi hol van. Ez amúgy is csak párszor érdekes.
4/21 anonim válasza:
voltam magántanuló, sosem kellett az otthoni tanuláshoz
5/21 anonim válasza:
Nem fontos. Videó vagy könyv simán pótolja ezt.
8/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi. A végèn csak megvettem.
2020. dec. 26. 15:58
9/21 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik, meg szerintem jobban megjegyzi azt, amit kèzbe is vesz, nem csak làtja vagy olvassa.
2020. dec. 26. 15:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!