Menjen iskolába?
Szerintem ha a gyerekre nem jellemző a rendszeres, problémás szintű kamu betegséggel lógás, akkor nyugodtan el lehet hinni bemondásra hogy szarul van. Nem tartom jó ötletnek versenyt vagy kihívást csinálni abból hogy mennyire betegen tudod még kibírni a sulit (vagy akár a munkahelyet ha ott tartunk), nem egészséges hozzáállás. Aki beteg, főleg aki lehet hogy fertőző beteg az ne hősködjön hogy bevesz fél doboz lázcsillapítót, zsebre tesz egy százas csomag zsepit és megy be matekdogát írni vagy ügyfelekkel tárgyalni. Az marad szépen otthon, meleg teát iszik, ágyban van, pihen és gyógyul. Inkább hagyjon ki két napot úgy hogy “kibírta volna” mint hogy körbefertőzze a fél osztályt, jól lefárassza magát, még jobban legyengüljön aztán otthon szenvedjen két hétig.
Amúgy az első mondatomra visszatérve - ha nem folyamatosan lóg emiatt, akkor engem az se érdekelne ha évente mondjuk egyszer bekamuzná. Nyilván nem szabad vele megütni azt a szintet hogy lemarad, probléma van belőle, de ha két napig otthon akar maradni mert fáradt vagy mentálisan van szar állapotban, hát üsse kavics. Csak nem lesz vége a világnak ha nem megy be azon a két napon. Évente pár napot kifejezetten jó ötlet szerintem igazolni mentális szabadnapnak.
37,8 az orvosok szerint nem láz, és az iskolai hőmérők szerint amúgy is mindenkinek 34 fok a testhőmérséklete. Tehát a bejáratnál nem derülne ki.
Ennek ellenére, akinek volt már hőemelkedése (kinek nem), az tudja, hogy elég pocsék érzés. És ezt nem lehet szimulálni, szóval én nem vinném. Plusz, ha még erre szed össze valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!