Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit szólnál ahhoz,ha az...

Mit szólnál ahhoz,ha az iskolában a gyerekednek kötelező olvasmány lenne a Meseország mindenkié?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 08:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
9-esnek egy ócska barom vagy!
2020. nov. 13. 13:13
 22/27 anonim ***** válasza:
94%
A témával semmi problémám de az irodalmi színvonala a kötetnek elég vegyes, ebből nem valószínű hogy kötelező olvasmány lesz, lehet valaha. Ugyanis, ez is szempont. Más kérdés hogy sok, jelenleg is "kötelező" olvasmány nyelvezete annyira messze áll a mai köznyelvtől és a gyerekektől hogy nagyon nehezen tudják olvasni, ezért korántsincs annyi haszna mint egy esetleg gyengébb de közérthetőbb műnek lenne (nem is szólva arról hogy van igényes kortárs gyerekirodalom is amit olvastatni lehetne)
2020. nov. 13. 17:59
 23/27 anonim ***** válasza:
62%
Kiakadnék.....
2020. nov. 21. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

Őszintén szólva nem értem azt, aki kiakad.

Teljesen oké baráti társaságon belül halálra csicskáztatni a leggyengébbet (Pál utcai fiúk)

Teljesen oké, hogy a spiné felbérli a szeretőjét, hogy tegye el láb alól a férjet, majd a spiné megússza az egészet. (Arany János- Ágnes asszony)

Teljesen rendben van 100 forintért eladni a lányokat a karádi faluvégen. A fiúkat meg sültkrumpliért...

Rendben van 7 idegen pasival együtt élni, oké nem eltemetni a hullát, sőt a hullát puszilgatni is szabad.

Helyénvaló kivinni a gyerekeidet az erdőbe, majd magukra hagyni őket, hogy elpusztuljanak. (Jancsi és Juliska)

Férjhez lehet menni egy vadidegenhez, pusztán azért, mert táncoltál vele egyszer és mert herceg az illető (nem aranyásás ez egy kicsit?)

Ezekhez képest nekem pitiáner dolognak tűnik, hogy két herceg összeházasodik...

2020. nov. 21. 16:24
 25/27 anonim ***** válasza:
89%

24--es

Írta valaki, hogy amiket felsoroltál azokon nem akad ki?

Én ezeken is kiakadok...

2020. nov. 22. 16:30
 26/27 anonim ***** válasza:
20%
24-es nagyon jó :)
2020. dec. 3. 14:43
 27/27 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondanám neki, ahogyan annak idején én is viszonyultam a kötelezőkhöz: ne érdekeljen, mi a kötelező és mi nem, azt olvasd el, amit csak szeretnél. ( + ha olyan a könyv, megbeszéljük együtt. ) Semmi bajom amúgy a jelen kérdésben említett művel. Itt, Magyarországon viszont sohasem történhetne meg, hogy kötelezővé teszik, ez a kérdés maximum csak provokációnak jó.
2021. nov. 29. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!