Mit szólnál ahhoz,ha az iskolában a gyerekednek kötelező olvasmány lenne a Meseország mindenkié?
Őszintén szólva nem értem azt, aki kiakad.
Teljesen oké baráti társaságon belül halálra csicskáztatni a leggyengébbet (Pál utcai fiúk)
Teljesen oké, hogy a spiné felbérli a szeretőjét, hogy tegye el láb alól a férjet, majd a spiné megússza az egészet. (Arany János- Ágnes asszony)
Teljesen rendben van 100 forintért eladni a lányokat a karádi faluvégen. A fiúkat meg sültkrumpliért...
Rendben van 7 idegen pasival együtt élni, oké nem eltemetni a hullát, sőt a hullát puszilgatni is szabad.
Helyénvaló kivinni a gyerekeidet az erdőbe, majd magukra hagyni őket, hogy elpusztuljanak. (Jancsi és Juliska)
Férjhez lehet menni egy vadidegenhez, pusztán azért, mert táncoltál vele egyszer és mert herceg az illető (nem aranyásás ez egy kicsit?)
Ezekhez képest nekem pitiáner dolognak tűnik, hogy két herceg összeházasodik...
24--es
Írta valaki, hogy amiket felsoroltál azokon nem akad ki?
Én ezeken is kiakadok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!