Mit szólnál ahhoz,ha az iskolában a gyerekednek kötelező olvasmány lenne a Meseország mindenkié?
#10 egyetértek, annyit modosítva, hogy nem adott szerzőtől engednék a gimiseknek. Választhatnak amit akarnak, de egyeztessék a tanárral, ha ő úgy látja, hogy értelmes könyv, elfogadhatja.
A nehezen választó embereknek pedig listát írhat.
Utáltam mindig a kötelezőket, pedig könyvmoly voltam.
Ráerőltetik a gyerekekre őket akik megutálják az olvasást.
Kérdésre válaszolva: nem valószínű, hogy a keresztény, konzervatívizmusáról, (meg a stadionokról) híres Naccságos Orbán Viktor kötelezővé tenne egy elfogadásról szóló könyvet. Szembe menne azzal amit képvisel.
Hagyjuk már ezt az elfogadás dolgot. Semmi bajom a b.uzikkal addig, amíg nem dörgölik az orrom alá. A gyerekek szexuális nevelésébe pedig nem tartozik bele az, hogy valaki lehet, hogy a saját neméhez vonzódik. Már lassan szégyellnem kell magam, hogy nem vagyok leszbi.
Kezeljék a helyén ezeket a dolgokat. Mert ha tetszik, ha nem, ez egy deviancia. Én nem bántom őket, mert az ő bajuk, de hagyjanak ezzel békén nekem és a gyerekemnek is.
Ha kötelező olvasmány lenne, elbeszélgetnék a tanárával. A gyereknek meg elmondanám, hogy erről szól, de el ne olvasd, és megmagyaráznám, hogy hogy kell értelmezni.
Miért kell erőltetni (itt a fórumon is)?
Ezért az aktivisták pénzt kapnak?
Nem tudok másra gondolni...
Nyilván nem örülnék neki. Elolvasná,de "segítenék" neki értelmezni.
Én minden kötelező olvasmány ellen vagyok!!! Még soha egyet sem olvastam el. Magyar tanárom ezzel kötelezősdivel meg is utáltatta velem az egészet. Nevetségesek ezek a bölcsész beálítottságú emberek. Minden humán tárgynak még a fele annyi óra/tananyag is sok lenne mint ami most van. Erősen túl vannak értékelve a hasznosságuk.
Azt hiszik hogy jó dolog ráelőtetni a gyerekekre meg hogy majd megszeretik vagy lesz haszna az életben. És még középsuliban meg is akart buktatni... Erre meg toltam 3 emelt érettségit meg mérnök lettem egyetemen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!