Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Orrfolyás, vizes nátha,...

Orrfolyás, vizes nátha, bedugult orr - viszed suliba a gyereket? Mi a protokoll? Semmi más tünet, se levertség, se hőemelkedés, se köhögés csak egy kis nátha, ami eltarthat ősztől tavaszig.

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 10:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem alkalmazzák.

Szerinted munkahelyeken mennyire? Semennyire, de mindegy. Ha minden náthás embert hazaküldenének oviba, suliból és munkahelyről, leállna az ország.

2020. szept. 14. 21:31
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

Bizony, ahogyan 21-es írta!

Ha ősszel és télen minden náthás dolgozó otthon maradna, plusz minden náthás óvodással és kisiskolással az egyik szülője, sokkal nagyobb leállás lenne, mint ami tavasszal volt! Pedig az is jó nagy pofon volt a gazdaságnak.

2020. szept. 14. 22:09
 23/28 A kérdező kommentje:

Akkor vajon miért ezt csinálják most? Pont így gondolom én is, hogy ettől is előbb-utóbb le fog állni a gazdaság, hiába szajkózzák az ellenkezőjét.

Kérdeztem a doktornéninket, mi lesz, ha 3-4 nap után újra taknyos lesz a gyerek? Azt mondta, akkor újra kiírja 10 napra, mert most ez a szabály..

2020. szept. 15. 21:48
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbb helyen szerintem nincs ez a 10 napos szabály, elég ha az orvos ad igazolást h mehet a gyerek iskolába.

Viszont a lányom 25 fős osztályába már most 9-en hiányoznak, úgy,hogy még csak két hete van suli és még elég jó idő van. Nem tudom így mi lesz később, télen, és főleg az influenza időszakban - kiürülnek majd az iskolák.

Többen nem is azért hiányoznak mert betegek hanem mert pl. anyuka munkahelyén van koronás ezért nekik is otthon kell maradniuk két hétre stb... De ez így hosszú távon katasztrófa lesz, főleg mivel a koronások száma is egyre nő, tehát egyre több kontaktnak is otthon kell maradnia, nem beszélve az egyéb betegségekről...

2020. szept. 16. 07:06
 25/28 A kérdező kommentje:

És, hogy kapjátok a pótolni valót a suliból? Mert mi sehogy.

Az osztályfőnök nem akarja küldeni, minden évben az volt a válasz, hogy a szülők oldják meg maguk között.

De nálunk a tankönyvek hét közben bent maradnak, így max a leckét látom, kapjuk.

Harmadikos gyerek. Eddig ugye nem hiányzott tíz napokat, hát nem tudom, hogy gondolják majd a pótlást. Ráadásul kéttannyelvű iskola, elég lenne az idegen nyelvet pótolni, az is szívás.

2020. szept. 16. 10:28
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem is engedem szívesen a suliba, még a végén beteg lesz. :-( Nem tudom miért várják meg, hogy sokan meghaljanak, mire majd intézkednek. A vége úgyis az lesz, leáll majd minden.
2020. szept. 16. 10:30
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a harmadikosomnál a tanítónő írja minden nap classroomban, hogy miket vettek/csináltak aznap. Ezt a classroomot használtuk tavasszal is a digitális oktatáskor

Az idegen nyelv nehéz ügy, azt szinte lehetetlen bepótolni, főleg azt amike szóban gyakorolnak az órán. MAx a szavakat írjuk le amiket vettek meg a feladatokat.

A kissebb gyerekemnél a többi szülőtől kell elkérni a házikat.

2020. szept. 16. 10:36
 28/28 anonim ***** válasza:
46%

Nekem elsős a gyerekem, a tanítónő Facebookra írja ki minden nap a házit. Akár megy iskolába, akár nem, ugyanúgy tudunk értesülni róla.

Az mondjuk ritka kretén egy pedagógus, aki azt mondja, hogy nem mondja meg mi a házi, kérdezzék meg a gyerekek vagy a szülők egymástól.

2020. szept. 16. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!