Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Fogzáskor átlátszó-habos...

Fogzáskor átlátszó-habos orrfolyás hőemelkedéssel?

Figyelt kérdés
5,5 hónapos babám tegnap elkezdett szortyogni,szívom az orrát,mert végülis nem folyik ki,átlátszó az orrváladék,de fehéres is,mintha habos lenne. Egész éjszaka alig aludt,fel-felsírt. Reggel mértem popóban 38 fokot (levonva 37,5). Ez lehet fogzástól? Ha igen,mennyi idő,amíg kibújik? Ha csak ez a 2 tünet marad,elvigyük ezért a 7végén magánrendelésre\kórházba? Mert sima gyerekorvosunk nem elérhető a 7végén..
2016. máj. 21. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem maga a fogzás okozza, de az immunrendszer sérülékenyebb ilyenkor, ergo könnyebben leterítik hétköznapi vírusok.

Ez is valami náthaszerűség lesz. Ha nem szökik magasra a láza, szerintem ráér hétfőig az orvos. Az orrát szívjátok rendszeresen, mert könnyen továbbterjed a fül vagy a légcső, tüdő irányába egy megfázás is és ott már gyulladásként jelenik meg.

2016. máj. 21. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nem önmagában a fogzástól van. Ez valamilyen vírusos légúti fertőzés.

Használj tengervizes orrspray-t mielőtt kiszívod az orrát, ha még 2-3 napig lázas, az még belefér a vírusba, de ha annál tovább tart a láz, akkor már benne van a pakliban, hogy felülfertőződött baktériummal.

Ha egyébként a kedve jó, eszik rendesen, akkor esetleg lehet várni az orvossal, bár én mikor ilyen pici volt, azért megnézettük, mert nem mindegy, hogy egy 2 éves gyerekről van szó, aki megmondja, megmutatja, hogy mi fáj, hol fáj, meg egy pici babáról, aki még ezekre nem képes. Illetve teljesen más kezelni egy pici babát, meg egy kisgyereket.

2016. máj. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!