Egyszerre 4 foga jön a babámnak. Folyt az orra eddig, de most már nem olyan átlátszó folyik, hanem pl. inkább délelőttönként sűrű, sárgás? Normális ez?
Figyelt kérdés
Már lassan több, mint 1 hete van ez.Azelőtt max. folyt az orra 1 héttel a fog kibújás előtt, tartott egy hétig nem tovább.Napi 3x használjuk az orrszi-porszit, igaz többször nem is kell, de hallom, hogy szürcsög, ahogy a levegőt veszi, tehát nem jön ki minden.Nasivint már nem cseppentek, mert használtuk eleget, a gyerekorvosunk nyaral.2013. júl. 8. 14:27
1/10 A kérdező kommentje:
hátsó fogai jönnek :(
2013. júl. 8. 14:28
2/10 anonim válasza:
fiziológiás sóoldat - vízben kell adott mennyiséget feloldani és azt csepegtetni - nem szárítja ki az orrot de szépen feloldja a váladékot és nincs rossz íze ha a torkára megy :-)
ezt csepegtesd neki (2-3 csepp is mehet) és rá 10 percre orrszívás
nekem ez mindig bevált
a nasivin érösszehúzó hatású inkább éjszakára jó
am ha hazajött a doki mindenképpen vidd el mert a "színes" az orrváladék az ált betegséget jelent
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod,előtte cseppentek az orrába, hogy feloldja,csak ugye a párom azzal ijesztget, hogy tönkre tesszük a nyálkahártyáját a sok porszívózással.
2013. júl. 8. 15:00
4/10 anonim válasza:
használjatok fogíny ápoló gélt. Nekem a patikus ajánlotta. Minden tünet megszűnt a gyerkőcök fogzásakor. Csak én elkövettem azt a butaságot, hogy patikában meg is vettem és csak utána néztem meg hogy az interneten olcsóbb. Frezyderm fogínyápoló gél. Keress rá és próbáljátok ki. Neki is jobb ha nincs annyi orrszívás..
5/10 anonim válasza:
az orrszívással nem teszed tönkre :-)))
inkább a gyógyszerekkel lásd: nasivin
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ma már felhívtam a doktornőt és azt mondta, hogy fogzáskor normális, az orrfolyás még ha sárgás is, csak zöldes ne legyen.Kedve nagyon jó a fiamnak.Sinupret cseppet ajánlott,használt valaki ilyen cseppet?
2013. júl. 9. 14:25
7/10 anonim válasza:
nálunk sajnos nem használt. Én is fogínyápolót használtam...
8/10 A kérdező kommentje:
én eddig dologélt használtam
2013. júl. 10. 14:55
9/10 anonim válasza:
Sinupretet köhögésre írta nekünk a dokinéni (lánykámnak nem ízlett, elég furcsa íze van, nekem sem jött be).
10/10 anonim válasza:
A frezydermet mi is használtuk, többször lehet vele kenni, mint a dentinox-szal. Az orrszívás nem árt neki, nekem fül-orr-gégész szakorvos mondta mikor nagyon taknyos volt hogy napi 20-szor is leszívhatom az orrát, annál jobb ha kap levegőt. Így tettem és pár nap múlva már rendbe is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!