Miért folyik belőlem fehér vagy átlátszó váladék?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 23:49
1/15 anonim válasza:
Mert nem mentel el a nodokihoz, aki csinalt volna egy tesztet, es kapnal tole
1. valamilyen gombaolo szert a teszttol fuggoen
2. tanacsokat a szex (ovszer!!!) es egyeb higieniarol pl wc vagy torolkozohasznalat
Szoval doki, minel elobb, kulonosen, ha a kesobbiekben szeretnel majd gyermeket szulni.
2/15 anonim válasza:
Nem kell megijedni. A folyást úgy hívják, hogy leukorrhea, ami mindíg is volt neked, csak sokkal kevesebb. Hogy most több lett, az az ösztrogén termelés megerősödése, valamint a fokozott vérkeringés miatt van. Ahogy a szűlés ideje közeledik, még több és másfajta folyadékot is fogsz majd észlelni. A méhnyakban most keletkezett egy viasz szerű "dugó". Amikor a méhnyak kezd majd tágulni, a dugó kifolyik. Olyan vastag lesz, mint a tojásfehérje. Csak akkor kell az orvoshoz menni, ha a folyás csíp, viszketsz tőle, megváltozik a szine (zöld, büdös), vagy ha még 37 hét letelte előtt megvátltozik a sűrüsége, és főleg, ha rózsaszines, véres lenne a folyadék.
3/15 anonim válasza:
Az első nem tudom mit akart a hozzászólásával... Nekem is van, és néha már kellemetlen számomra a menniysége, de nemrég látott doki, és semmi bajom nincs. Neked sincs, ne aggódj :)
4/15 anonim válasza:
TErhességnél normális a folyás elvileg, nekem is van. Előző terhességemnél is volt. Azért én megnézetném. Nincs semmi kellemetlen tünetem a folyáson kívül (viszketés, éget...), de állítólag sok a baktérium a vizeletemben. Jövő héten megyek vizelettenyésztésre, hogy utána tudjon adni a doki vmi antibiotikumot. Vigyázni kell a fertőzéssel. Akkor inkább antibiotikum. Úgyis olyat adnakj, ami nem káros a babának.
5/15 A kérdező kommentje:
moira, te terhes vagy????
2011. márc. 14. 14:41
6/15 A kérdező kommentje:
akkor ez azt jelenti hogy terhes vagyok... nanee....
2011. márc. 14. 14:42
7/15 anonim válasza:
Igen, babát várok. Na de gondoltam azért írtad ehhez a kérdéskörhöz, mert te is az vagy. Ezek szerint nem? Vagy csak nem tudsz róla?
8/15 A kérdező kommentje:
nem direkt írtam ide.. nem tudok róla hogy terhes lennék...
2011. márc. 15. 03:14
9/15 anonim válasza:
Ja akkor bocsi, mert ez a terhesség témakör. A tehrhességnek nem ez az egyetlen jele, szóval egyáltalán nem biztos, hogy az vagy, főleg, ha nincs okod aggódni. Ez esetben viszont tényleg menj el nőgyógyászhoz, mert ő tud neked segíteni. Bár terhesség nélkül is normális némi folyás, de csak a ciklus bizonyos időpontjaiban.
10/15 A kérdező kommentje:
hát úgy van hogy most kell majd valahogy megjönnie akkor természetes a folyás nem??
2011. márc. 15. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!