Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogy oldjátok meg ha megint...

Hogy oldjátok meg ha megint digitális oktatás lesz és még nem olyan nagy a gyerek, hogy magába legyen otthon?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akiknek olyan a munkája, hogy nem lehet home office-ban végezni és nagyszülői segítség se nagyon van.

#Digitális oktatás, iskola,
2020. aug. 11. 14:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
38%
Majd tanítod este és hétvégén. Mit gondolsz, akik dolgoznak, azok munkaidőben csinálták 3 hónapig?
2020. aug. 11. 14:53
 12/39 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem jobban lehet, mint munka mellett home officeban tanítani!

Nyilván egyiknek sem könnyű, de aki nem tud otthonról dolgozni, nincsenek rokonai az egyszerűen nem

fogja tudni megoldani a gyereke felügyeletét.

Fizet jóesetben napi 10et bébiszitternek, aztán munkával keres napi 15öt..

2020. aug. 11. 14:55
 13/39 anonim ***** válasza:
62%

12-es.

Napközben mégis hogy hagysz otthon egy gyereket, aki mondjuk 7-10 éves?

Annyira okosok vagytok, ti vagytok a gyermektelen huszárok akik itt élik ki magukat?

Amikor munkaidő van, akkor mégis hogy vagyok otthon a gyerekkel?

Egy átlagos magyar munkaidő 8-fél5 ig tart.

Vagy , tudom már.

Menjek el gyárba így már nappal taníthatom a gyereket éjjel meg dolgozhatok.

2020. aug. 11. 14:56
 14/39 anonim ***** válasza:
79%
7. vagyok. Ti próbáltátok már a digitális oktatást? Én igen, tavasszal, mit ne mondjak nem egyszerű eset, mondhatni szívás.Én már túl vagyok azon, hogy nem dolgozhatok, mert otthon kell maradni a gyerekkel. A szerencse, hogy a férjem annyira jól keres, hogy nem számít igazán, hogy én fél éve nem tudok dolgozni. Egy újszülött pedig igen, jó esetben alszik, rossz esetben nem. A 8 éves pedig lassan fél éve ki van szakítva a közösségből, el van szakítva a barátoktól és hiába nagyon jó természetű, bizony már látszanak a problémák és ha megint nem lesz iskola, nagy gondok lesznek vele is.Szóval nekem senki ne mondja, hogy "lebzselek". Nem mellesleg szerintem ez nem verseny, hogy kinek rosszabb, mert mindenkinek rossz valamiért, na de egyeseknek ez nyilván jól esik, ha belerúghatnak másokba. Egészségére, magát minősíti.
2020. aug. 11. 15:00
 15/39 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy akkor meg mi van, ha otthon lógatom a lábamat a 15 gyerekemmel együtt?

Ha emiatt sír a szám, sírhat mi lesz akkor?

Ha örülök neki , akkor az azért van mert 'Juhhu nem kell dolgoznom'.

Nem mindegy nektek, hogy az anyák hogyan és miért vannak otthon?

2020. aug. 11. 15:07
 16/39 anonim ***** válasza:
6%
12-es, ki mondta, hogy hagyd otthon? A gyerek iskolai ügyeletben, amíg a szülő dolgozik, utána este és hétvégén meg lehet tanulni. Eddig is így csinálták, akik nem tudták máshogy megoldani.
2020. aug. 11. 15:12
 17/39 anonim ***** válasza:
25%

17-es. Szerintem nem te fogod megmondani sem nekem sem másnak, hogy mit hogy kéne csinálnom a gyerekemmel, a munkámmal az életemmel.

Majd én tudom, hogy hova rakom és mikor megyek dolgozni.

Én sem mondom meg, hogy mikor vigyed le a kutyát sétálni vagy mikor etesd meg a cicádat.

De szerintem indulhatnál is, a nagyokra meg bízd rá a nagy döntéseket.

2020. aug. 11. 15:14
 18/39 anonim ***** válasza:
82%

"Azert azt szogezzuk le, h egy ujstulott szinte csak eszik es alszik. Akar 3 orat is egyhuzamban."

Ja de szerettem volna én ilyen újszülöttet, de egyszer sem adatott meg. 😂

Első 3 hónapot üvöltött. Hasfájás és reflux miatt, csak függőlegesben tudott aludni a mellkasomon, de nem ám kendőben, mert az túl szoros volt neki, hányt tőle, nem volt szabad kezem.

Második nem volt ugyan hasfájós, cserébe 5 hónaposan állt be a kereslet-kínálat, addig folyton szopizott. Letenni nem lehetett, magamra kötve töröltem a nagyobb fenekét is (akkor szobatisztult). 👍

2020. aug. 11. 15:42
 19/39 anonim ***** válasza:
10%
Egy általános iskolás már elég nagy ahhoz,hogy egyedül legyen otthon napközben,legalábbis az enyém az.
2020. aug. 11. 17:36
 20/39 anonim ***** válasza:
65%

Általános iskolás az elsős is..., aki 6-7 éves!

Nem hagyható egyedül egy ekkora gyerek!

Gondolkozz kicsit.

Nyilván egy 6. osztályost könnyebben lehet egyedül hagyni már , ha nagyon muszáj...

2020. aug. 11. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!