Alsós gyermekednél hogy oldják meg a digitális oktatást?
A tanító néni csak hangos olvasást hallgatja messengeren. Minden mást küldünk emailen.
Jelenleg, de ez változik napról napra.
4.-es a lányom.
Zárt csoporton belül elküldik a tanítónő, tanulok vele, lefotózzuk, elküldjük.
Harmadikos. megkapja a feladatot, megcsináljuk. Egyelőre nem volt szó még csak visszaellenőrzésről sem. Egy tanító kérte, hogy a szorgalmit fotózzuk, ha volt kedve a gyereknek megcsinálni.
Én azért fotózok, dokumentálom, mappába teszem, ki tudja, mi lesz még itt a köv 3 hónapban.
Jelenleg még fb és kréta van csak, de remélhetőleg majd alakul.
Szia elsős a lányom, nálunk Google Classroomban kapjuk az anyagot, a könyvekben elkészített feladatokat fotózni kell, és feltölteni, küld minden nap hangüzenetet is a tanító néni, pl tollbamondás, ezeket is fotózni kell, /videózni, azt meg YouTube privát linkként elküldeni neki,vagy küldenek olyan feladatot, amit itthon ki kell nyomtatni, aztán ha kész ugyanúgy fotózni, és vissza küldeni. Tesi óra 11 órakor van online tesi minden nap az egyik Facebook csoportban, arról is készítettünk már videót, énekeltünk is (apukaként írok elképzelhetitek biztos nevetett rajta a tanító néni, de én vagyok itthon a gyerekkel), hétvégén technika órát tartunk amolyan szorgalmi feladatként tegnap Dunaparton gyűjtött kagylókat fogunk ragasztani. Mindig kapunk visszajelzést a beküldött anyagokról, pl ma. Úgy küldtem be a matekot, hogy nem ellenőriztem le, és 1 hiba volt benne, írt is a tanító néni, hogy javítani kellene... Kapunk még interaktív feladatokat is, szerintem ők jobban értenek az ilyen dolgokhoz, mint én, de próbálunk lépést tartani velük. Most már kitanulmányoztuk ezt a Google Classroomot is, szerintem az e-mailben vissza küldés egyszerűbb lett volna,de így kérik.
Ma olyan feladat is volt, hogy egy film nézés és 10 mondat, hogy mit gondolsz róla.
Egyenlőre így, de még csak pár napja megy a dolog. Délelőtt tanulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!