Kisgimisnek milyen rajz/technika eszközöket kell(ett) venetek?
Tudom, hogy iskolafüggő, de mi még nem kaptunk listát. A kedvenc márkák meg most kaphatóak, szeptemberre már kifutnak.
Gondolok itt vízfesték, tempera, pasztell kréta stb. félékre.
7. évfolyam
3!
Mondjuk nekem egyértelmű, hogy a gyerek 6 osztályos gimibe megy
5!
Nem, az gimnázium, de ne zavarjon.
Köszönöm a válaszokat!
Nem értem, aki nem ért hozzá, miért nem hallgat... Jól mondja a hetes. Más a tanterv is, más a besorolás is. Nem véletlen, hogy külön kategória pl. a Zrínyi matek versenyen is az áltálános iskolás és a gimnazista hetedikes.
2! De, van, ami kifut. Pl. a Lidl szezonálisan árulja a vízfestékét, ami egyszerűen verhetetlen. És ez csak egy példa.
Hát akkor vedd meg az atlagot: vízfesték, tempera, rajzlap, színes lapok, stb. De ha x márka kifut, muveszellatoban bármikor tudsz venni kiemelkedő minosegu termeket.
Nincs amúgy ismerős, akinek oda járt a gyereke?
Amikor én voltam gimis, rajta összevissz egy grafit ceruza kellett arra a két évre, amígtanultuk. Alakzatokat, modelleket rajzolni, nem kellett se színes, se festék, se semmi ilyesmi. Néha kellett egy vonalzó is, de semmi extra.
Vagy ez művészeti suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!