Van valami technika arra hogy befolyásoljuk a születendő gyerek nemét a fogantatáskor?
Olvasni ilyen-olyan technikákat hogy a menstruáció előtt vagy után nagyobb az esély mondjuk a lány gyermekre. Valaki próbálkozott ilyenekkel és bejött? Mondjuk 50-50%🙂.
Kislányt szeretnék.
Fejem ne vegyétek a fiúnak is tudnék örülni de egyszer azt álmodtam hogy egy szőke kislány szalad elém mikor haza érek munkából és messziről kiabál hogy apa apa szeretlek. Ez olyan mélyen megmaradt hogy azt szeretném minden nap megtörténjen.
Egy hülye álom miatt fogsz csalódni amikor fiad születik?
Amúgy is kicsi az esélye, hogy pont szőke lesz, és biztos nem fog feléd rohanni, hogy úgy hogy "szeretlek". Ez túl idillikus.
Hidd el, jobb ha nem tervezed meg egyik nemet sem, mert akkor nem fogsz csalódni.
Gyakoribb együttlétekből - állítólag - gyakrabban fogannak lányok.
(míg aki fiúra hajt, annak azt tanácsolja ugyanez az elmélet, hogy hosszabb, pár hetes önmegtartóztatás után "fogjon hozzá" a pár - gondolom az ovuláció várható időpontjának megfelelően)
Az áltudományos háttere valahogy vegyíti az előző valaszok valamelyikében szereplő infokat (hímivarsejt sebessége vs élettartama) és még valami egyéb katyvaszt, ami már elfelejtődött.
Régésrég olvastam róla egy bulvárcikkben a fodrásznál.
Ha nem tévedek, Schobert apuka osztotta meg, hogy ők így alkották meg a kissrácot, és hát neki nagyon kemény (khmmm) küzdelem volt az önmegtartóztatás, mert Réka.....
Ha fontos neked, és van hozzá idegzeted, érdemes lehet Norbit, mint hiteles forrást visszaolvasni a témában.:)))
Sok sikert nektek!
(én fiút akartam, és üzleti út miatt tényleg volt egy kihagyásunk férjjel épp azelőtt, hogy fogant a ded, és...az lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!