Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Idén a kitűnő gyerekek nem...

Idén a kitűnő gyerekek nem kaptak cirkusz jegyet?

Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Valóban, szerencsére az idén nem nyomták a gyerek kezébe.
2020. júl. 29. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Mi soha nem használtuk fel ezt jegyet , viszont strandbelépöt igen .
2020. júl. 29. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

Basszus, aki itt háborog a cirkusz jegyen, nem értem! Igen, nem mindenki Budapesten lakik, mi sem. De pl hetekkel ezelőtt lefoglaltuk Szadára a helyünket, most vasárnap megyünk, a lányom is, mi is örülünk.

Az ember viszi a gyerekét/gyerekeit ahová csak tudja, nem mindenben a rosszat keresi.

Nálunk nem volt ilyen cirkuszjegyes dolog, de ha lett volna, akkor megyünk. Kifizetjük a magunkért és puff. 200 km-t pedig oda-vissza kibírunk a kocsiba, amúgy is szeretünk utazni, megyünk is amikor csak tudunk.

Miért a rosszat kell keresni mindenben?

2020. júl. 30. 07:06
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

Nem a rosszat kell keresni, de bármennyire is neked ez így jó, az ország jelentős része nem engedheti meg magának sem a belépőt, sem az utazgatásokat.

Én is örülnék és vinném a gyereket, de egyszerűen nem futja rá (nem csak nekem, hanem a suliban 5ből 4nek), hogy felhasználjuk a jegyet. Ez nem ingyenjegy, hanem a szülők jegyárának kikényszerítése minimális "promó" által, amit a gyerek kap.

Érdekes, az a korosztály, aki már esetleg képes volna egyedül menni, nem kap a kitűnőért ilyen "ajándékot". Elgondolkodtató.

2020. júl. 30. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

Persze, meg lehet érteni ezt az oldalát is, nem is vitatni akartam.

Mi sem vagyunk gazdagok a legkevésbé sem, de nyaralást, meg kirándulásokat kiszorítunk, mert az élményt senki nem veheti el sem a gyerektől, sem a felnőttektől.

Lányom nyaralt két hetet Siófokon unokatesómmal, örültünk neki.

Még augusztus végén szeretnénk együtt is elmenni pár napra, több hét nem jön össze, inkább több kisebb kirándulás. Most ugye Szada, aztán strand 1-2, állatkertekbe sokat voltunk, oda már nem. Még ugye Aggtelekre szeretnénk menni, azért 11 évesen már értékelné.

De viszont azt mondom a cirkusz belépővel kapcsolatban, hogy szerintem már az se mindegy, hogy egy jeggyel kevesebbet kell megvenni.

Igen, a családok 80%-ának igencsak meg kell gondolni, hogy hova tudnak elmenni.

De azért az iskolásoknak viszont ne felejtsük el, hogy vannak osztálykirándulásuk, az is nagyon jó dolog.

Nekünk tavaly sokat jártak Egerbe a színházba, bérletük volt. Mentek Budapestre is színházba, akkor voltak erdei táborban őszi szünet alatt. És én ezt becsülendőnek találom, hogy figyelmet fordítanak erre is.

2020. júl. 30. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!