Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A cirkusz csak gyerekeknek való?

A cirkusz csak gyerekeknek való?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem. Sőt, az agyament, közönségszívató bohócok kivételével szinte alig-alig van műsorszám, ami gyerekeknek lenne való. (Ámbár a bohóc elébb említett fajtája sem, szerencsére azért a többség normális bohóc. :))

Szóval a légtornász, és egyéb ügyességi számokat szerintem felnőttek jobban tudják értékelni, ezek között technikailag és művészileg is nagyon magas színvonalúak is akadnak, szó szerint lélegzetelállítóak. Gyerekeknek inkább az állatidomítós számok "valók".

2010. máj. 27. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mindig elmegyek évente egyszer, gyereknap alkalmából:D pedig 22 vagyok, de imádom nézni:)de mindig viszek magammal egy gyereket:)általában barátnőm lányait,hogy ne nézzenek bolondnak:D
2010. máj. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!