Én nem. A kislányom most 6 éves és nehezen alszik el máshol stb.
Én annó 8 éves voltam amikor először voltam 1 hetes táborban, nagyon szerettem volna menni, elengedtek. Kaptam egy telefont, hogy tudjam őket hívni. De nem éreztem igazán jól magam,szerintem 8 évesen még baromi önállótlan tud lenni egy gyerek. Számolni sem tudtam rendesen és ez fizetésnél nagyon beparáztatott.
De egyébként igen, teljesen gyerekfüggő. A kisfiam 3 éves, őt szerintem már lehet elengednem ennyi idősen olyan talpraesett kisfiú már most.
Én is elsős koromtól jartam táborozni, iszonyatosan szerettem. 3.osztályban voltam először 10 napos taborban, előtte csak 5-6naposokban. Na a 10 már sok volt, a végén nagyon nyűgös voltam.
Nálunk csak az nem jött akit a szülei annyira féltettek, hogy konkrétan a 8.osztályos 2 napos osztalykirandulásra engedték csak el de az anyuka végigbőgte az egész indulást.
Gyors volt, mert tegnap le kellett adni a jelentkezést. Nem az itteni válaszok alapján döntöttünk.
Nem tudom, hogy el akart-e menni a gyerek, mert semmiképp nem engedjük, így nem kérdeztem meg.
Én nem akartam. De elsőben a hittantanár szervezett ottalvós tábort, és rábeszélte a gyereket. Mondtam neki, felhívom, ha nem érzi jól magát, érte megyek, közel van. Persze nem tudtam felhívni, nem volt nála a telefon stb. Viszont elmentem 1-2 alkalommal, segíteni főzni, mert a tanárnőnek nem volt segítsége. Akkor a gyerek azonnal haza akart velem jönni. Másnap persze visszamenni.
De ilyenek miatt, hogy pl. egy wc volt, nem tudott elmenni nagydologra, mert azonnal dörömbölt valaki az ajtón, 1 zuhanyzó volt, órákig tartott, mire mindenki sorrakerült. Meg ő éjszaka ringatja magát, a többiek folyton szekálták érte.
Szóval ha nem kényes az ilyesmire, lehet, hogy élvezné. De tényleg csak ha ő akarja. Amúgy az idén nem nagyon lesz ottalvós tábor.
Az én kislányom matematika táborba ment második után. Ráadásul valami országos szervezésű volt a dolog, Nyíregyházára vitték őket az egész országból, tehát senkit nem ismert, se gyereket, se felnőttet.
Rémisztgettük is előtte, de rendkívül elszánt volt. Ha ott matematika lesz, menni akar. El is ment, jól is érezte magát, hiszen minden délelőtt matek foglalkozásokat tartottak nekik.
Szerintem első után is elment volna, ha már akkor ismerjük ezt a helyet.
Szóval ha a gyerek nagyon határozottan akarja, én elengedném, amennyiben megbízható a szervező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!