1-2 napos osztálykirándulás belefér, 5 nap szerintem sok.
Én harmadikban voltam először, de így is voltak akik pár nap után sírtak.
Csak az alábbi feltételek mindegyikének megléte esetén:
1. Ő is menni akar. (Ez a legfontosabb!!!)
2. Aludt már máshol, legalább két egymás utáni éjszakát úgy, hogy a szülők egyike sem volt ott, és napközben sem találkozott velük. És esténként nem volt sírás, szülők utáni sóvárgás.
3. Vagy a gyerekek, vagy a felügyelő tanárok (felnőttek) között van ismerőse, akivel szívesen tölti az idejét.
Az én gyerekeim már ovis korukban (középső + nagycsoport is) voltak egyhetes táborban. NAgyon élvezték!
Persze ha "anyámasszonykatonája" a gyerek, akkor nem biztos, hogy jó lesz neki. Ha akarja, akkor el kell engedni!
én elmentem annak idején, nagyon jól éreztem magam. csak kicsit sajnáltam, hogy barátnőmet, aki jött velem hogy ne egyedül legyek a legkisebb, két nap után hazavitték a szülei. de amúgy iszonyú jó élmény volt, a mai napig szívesen emlékszem rá.
az uncsihugaim tavaly mentek ottalvósra, testvérek, a hétévest első este után hazavitték, és csak napközben volt velük, az ötéves végig maradt.
gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!