Ha októberben a második hullám miatt megint otthon tanulás lenne, mit szólnátok?
"A gazdasági válságban azért annyian nem szoktak meghalni, igen, lesznek szegények, meg lejjebb kell adni az igényeket."
Te olvasol valós híreket? Vagy amit én írtam egyáltalán elolvastad?
A gazdasági válság jóval nagyobb károkat okoz, mint azt hiszed.
Csak ismételni tudom magam, megbecsülni sem lehet, hányan haltak meg az otthonukban, mert hazaküldték őket a kórházból "ágyürítés" céljából. Vagy a szakrendelések hiányából, vagy mert elhalasztották a műtétjét. Vagy éhen halt. Soroljam?
Igaz, akkor inkább haljon meg az egész család a vírus miatt.
Én is egyedül voltam már ennyi idősen, és még élek. És akkor még mobiltelefon sem volt. Azt hiszem még mindig nem látjátok a fától az erdőt. És ha kettes lesz a bizonyítványa mondjuk 3. osztályban? Akkor mi fog történni? Valaki el tudja magyarázni? Vége lesz a világnak?
Amúgy ha megnézitek a híreket, Franciaországban visszanyitották az iskolákat. 2 hétre. Aztán bezárták őket újra.
Júniusban már lehet vinni iskolába a gyerekeket. Amúgy ügyelet eddig is volt. Aki annyira félti, tudja vinni a gyereket.
Sajnos te nem látod a fától az erdőt. :(
Mindent elhiszel gondolkodás nélkül erről a "vírusról".
Nyitottabbnak kéne lenned.
Sajnos a statisztikai adatok mit sem érnek pontos, mindenre kiterjedő magyarázat nélkül.
Ajánlom figyelmedbe akár a KSH oldalát, akár bármelyik ország statisztikai adatbázisát. Ugyanis akkor látnád, hogy idei évben kevesebben haltak meg összességében, mint mondjuk a tavalyi év ugyanezen szakaszában.
37-es! Kérlek, ne lázíts kitalált történetekkel! Minden elsős gyerek szülője tudja, hogy első osztályban az iskola NEM kötelezheti a gyereket évismétlésre!
Nem is értem, hogy adhattak 100%-ot erre a humbukra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!