Ha októberben a második hullám miatt megint otthon tanulás lenne, mit szólnátok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 20:42
1/42 anonim válasza:
Megnézem, hogy egy elsőst hogy tanítanak meg online írni és olvasni.
2/42 A kérdező kommentje:
Pedig most is otthon vannak az elsősök (is).
2020. máj. 14. 20:56
3/42 anonim válasza:
Igen, de az idei elsősök márciusra legalább túl voltak a betűkön. Nulláról kezdeni ősszel egy elsőssel... Hú, nem várom... Szerencsére olvasni már tud a ded, de írni egyáltalán nem....
4/42 anonim válasza:
Én nagyon félek tőle, szeptemberben kezdünk :/ Nagyon nem férne bele nekem munka mellett, csak du 3 után tudnék vele tanulni, úgyhogy remélem nem lesz semmi második hullám!
5/42 anonim válasza:
Mi meg nem tudnánk egyáltalán. Nem is értem akinek van mhe az hogy oldja meg..
6/42 anonim válasza:
Ha a hétvégi mvegzes nem megoldott ill a ho sem opció akkor mások mit csinálnak? Arra az időre felfuggesztik a mvegzest?
7/42 anonim válasza:
Nagyon nem tartanám jónak. Az első pár hónapban minden évfolyamon nagyon fontos tananyagok vannak (pl matekból a számkör bővítése), amikre a későbbiek épülnek. Az elsősöknél pedig szinte kivitelezhetetlen lenne az otthon tanulás, hiszen még meg sem szoknák az iskolát.
8/42 anonim válasza:
Most még úgx ahigy elvagyunk, mert amúgy is itthon vagyok a kicsivel, de szeptemberben ő is megy bölcsibe, én vissza dolgozni. Remélem nem lest újra ilyen.
Amúgy elsős a nagy, és pont akkor kezdték a nagybetűket írni, mikor veszélyhelyzet lett. Nem mondom, e volt könnyű megtanítani neki.
9/42 anonim válasza:
"Mi meg nem tudnánk egyáltalán. Nem is értem akinek van mhe az hogy oldja meg.."
pénz nélkül, táppénzen, felélve a nyáriszünetre tartalékolt szabadságokat.
Így. Eddig. A jövő hetet még nem látom egyelőre. Hogy szeptemberig mi lesz, még fogalmam sincs. Remélem, hogy legalább a nyári napközi beindul majd.
10/42 anonim válasza:
Hogy oldja meg? Nos, sokan úgy, hogy nem dolgoznak. Nekem szüleim nem élnek, nincs segítségünk.Párom dolgozik, én itthon vagyok, lányom most 4.-es.Nem tudom, hogy hogy tudnám elkezdeni vele a felsős tananyagot, passz, pedig szerencsénk van, mert gyorsan tanul, szeret is, vág is az esze, de nem vagyok pedagógus, rájuk pedig a jó képességű gyerekeknek is szükségük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!