Ha azt veszed észre, hogy iskolás gyereked egyedül vagy többedmagával szekál egy iskolatársát, mit teszel?
Épp akartam írni, hogy amennyi szekáló gyerek van, érdekes, hogy itt minden szülő (opcionális szülő) milyen helyesen cselekedne...miközben én soha egy helyes szülői viselkedést se láttam. Ha valaki szekáló gyerek, a szülője vagy nem tud róla, vagy ha jelzi neki a tanár, tetteti a hülyét, dehogy, az ő gyereke nem is ilyen, angyali jó gyerek...szóval nem tudom.
Aztán elolvastam a 10-est. Hogy az ő gyerekük (és kalapemelés a szülőknek itt, ők foglalkoztak, foglalkoznak a gyerekük lelkivilágával, ld tábor, pszichiátria) is még aláz valakit, aki "alatta áll a hierarchiában..." Egek, de beteg. Tiszta Legyek ura...nem akarok ilyen világban élni, ahol tényleg ennyire egyértelmű a gyerekeknél is ez a dolog, ilyen gyarló emberek vagyunk...csoportdinamika....zmeg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!