Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők/diákok! Örülnétek...

Szülők/diákok! Örülnétek neki, ha kinyitnának az óvodák/iskolák még június 15 előtt?

Figyelt kérdés

Pl május 18.-ai kezdéshez mit szólnátok? (asszem az hétfő)

Szülőknek mennyire megterhelő ez az új rendszer?

Szimplán csak kíváncsi vagyok a többség véleményére azért kérdezem.

2020. ápr. 26. 16:22
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
30%
39-es, a fertőzöttek 80%-ról nem is tudunk, mert tünetmentesek vagy simán kihordják lábon, tehát ezek az adatok úgy baromságok, ahogy vannak
2020. ápr. 28. 15:48
 42/49 anonim ***** válasza:
84%

"...+ felkészíteni az egészségügyet.

Mivel ezzel már megvannak..."

Ezt te sem gondolod? A gazdaságnak mennie kell, értem. Ha a szülők dolgoznak, a közoktatásnak is mennie kell tovább, értem.

De hogy ez eü fel lenne készítve? Én azt hiszem, hogy nemes egyszerűséggel ezt elengedték. Eddig is szr volt, és van, aminél úgysincs lejjebb...

2020. ápr. 28. 16:20
 43/49 anonim ***** válasza:
30%

"Az influenza halálozási rátája 0,1% - covid Mo-n most 11%."

Ez nem igaz!

Ugyanis az igazolt beteghez képest ennyien haltak meg. De az összes fertőzött ember létszáma, aki jelenleg is az, vagy már átesett rajta, mondjuk azt mondom neked, hogy 30.000 ember. Ehhez képest meghalt közel 300 ember. Na, ugye akkor már nem ez a százalék jön ki? :)

És azért gondoljunk már bele, hogy élünk közel 10 millióan az országban, ehhez képest meghalt közel 300 ember koronában. Ennyien meghalnak ám egy évben az összes többi légúti eredetű megbetegedésben, influenza, stb. Akkor miért nem karanténozunk minden évben mondjuk novembertől áprilisig, míg lecsengenek ezek a betegségek?

Értem én, hogy gyorsan terjed, meg veszélyes, meg minden. De nem lehet embereket hosszú-hosszú hónapokig otthon tartani...

2020. ápr. 28. 16:31
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
42-es, 40-es vagyok. Nyilván nem rendesen készítették fel az egészségügyet, mert azzal úgy 20 évet elkéstek, hanem max annyira amennyire ők úgy gondolták, magyarul vannak legalább üres ágyak..
2020. ápr. 28. 16:50
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

" magyarul vannak legalább üres ágyak.."

Azok vannak. csak személyzet nincs hozzá. Még akkor sem, ha mindenki dolgozik.

2020. ápr. 28. 20:37
 46/49 anonim ***** válasza:
42%

43as, most csak az igazolt fertőzöttekhez arányosíthatunk. A többi ország is ezt teszi.

Ha több tesztet végeznének valószínűleg más lenne az arány.

A 300 halott pedig úgy lett, hogy kijárási korlátozás van, a gyerekek otthon vannak, aki tud homeoffice-ban dolgozik, sok bolt bezárt, minimális az érintkezések száma.

Ki tudja mennyi lenne a korlátozások nélkül? De se így, se úgy nem szeretném kipróbálni az egyik ágyat a kórházakban az tuti.

2020. ápr. 28. 20:44
 47/49 anonim ***** válasza:
30%
Pedig csütörtökön bejelentik, hogy milyen enyhítéseket hoznak. Fokozatosan akarnak visszatérni a régi kerékvágásba, fokozatosan nyitni fognak a vendéglátóhelyek, szállodák.
2020. ápr. 28. 22:36
 48/49 anonim ***** válasza:
33%

Akkor lehet, hogy hasonló lesz itt is, mint Spanyolországban, Olaszországban, Angliában. Az utóbbiban is nyájimmunitásra törekedtek kezdetben, nem jött be.

Itthon is ezt akarják és tele lesz a 40.000 ágy is.

2020. ápr. 29. 08:32
 49/49 anonim ***** válasza:
0%

Nem érdekel ki pontozgat le,én akkor is úgy gondolom,hogy megtehetem,hogy itthon legyek,minek küldjem a gyerekeket az iskolába,óvodába?

Nem örülök,és kész.5ből ketten krónikus betegek vagyunk a családban,influenza ellen is kapunk oltást.

2020. ápr. 29. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!